Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
ditek:
:toothy12:
Kako imam jaci kit kad tvoj ima 15ks? Kolko sport pro onda ima?
Spreman sam ja stat na crtu kako god. Vozio sam tog sport pro jedan dan na serijskom sc46 auspuhu sa izvađenim katalizatorom. Iznenadio bi se kako je iso. Jedno (čak dulje) vrijeme je bio i zx gore sa granom od serijskog auspuha.
Neznam zas ti imam opce objasnjavat, ali prošo sam ja svašta i dr eva na slabom spuhu i na yasuni r pa turpijani dr evo pa 19 karb i samo cu ti rec da tu nema kruha puno dok je jedna karika viška unutra
I sad se cudis ovakvim reakcijama ljudi, a pao si s nebesa tu i poceo bacat takve teorije.. dobro si reko otic popit pivu mozemo ali takva naklapanja i razne teorije na OVOM forumu nikad nisu prosla a ni nece kao sto vidis..
Btw po tom nrg satu do 120 serijala sa gianelli extrom ide 115 :)
dario007:
Decko da ja tebe nesto pitam sad...
Jel tebi treba crtati neke stvari?
Ako napisem 5 puta da nemam te konje radi popratnih sadrzaja sta u tome nije jasno?
Nemoj biti kao slijepa kokos...
Ti si sad vozio par setupa i sta sad mozes drzat boga za muda i nekome govorit zasto je i kako dosao?
Taj analizer je izmislio netko 5 puta pametniji i od tebe i od mene.Ja sam stavio portmapu i to tako kaze u IDEALNIM uvjetima.
Serijski piaggio u ovom mom slucaju je po satu isao 135km/h
Ali to je totalno nebitno kad je to bilo 95 gps-a.
Ti si napravi svoj forum i ja necu dolazit na njega a ovdje cu biti koliko god ti mislis da si pametniji i bolji od nekoga!
Fast Nrg:
Ovo je smjesno al ajde idemo dalje tema dobra ko zvucnik :toothy9:
ditek:
Prvo pripazi na riječnik, ne želiš mi dizat tlak :icon_thumright:
Uspoređujem samo cilindre. Tvoj ima 15ks moj ima kolko sa popratnim stvarima 28?
Tako je, vozio sam par setupa, i imam kaj za rec al ne pametujem ko ti tu. a ti se samo drzi gusa i dve karike to je za tebe plafon :)
SF2 Freak:
Zasto je taj netko 5x pametniji od nas ? Zato sto je analier napravio ? Jel zna on svirati flautu i prica Francuski , NJemački i Španjolski ? Ako nezna glup je ko bandera , "sry Mario ali Dariu treba objasniti par stvari , jbg tebe je uzeo za pik"
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju