Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
SF2 Freak:
Znam da imaju lufta malo. Ali kazem ti taiwanci su kriminalno klapatali , reko sam sebi nema sanse. Ove koyo koje imam imali su minimalno lufta i to tek kada sam ih u bengi oprao. Popracen iskustvom NTN-a da taiwanci nisu isto kao NTN Japan. Dao sam sansu i SKF bugarima na jednoj masini. Meni to cirkus od lezaja, al eto ima ljudi koji voze to na mhru. Makar to oni voze ne zbog kvalitete nego vijerovatno zato jer se zna da ce lageri otici ovak i onak. Pa vec ak odu da ne dodje do havarije u cilindru.
Moja preporuka Koyo Japan isti ima i ditek na mk2 , imam ih ja , zvonkec i tomi i tko zna jos tko. Ok mi nismo mijerilo eventualno ziponja je ali opet. To sam vozio na dr.evu i jos su unutra :icon_thumright:
the choice is yours what's gonna be :frajer:
dacerovs:
--- Citat: SF2 Freak - 12 Veljača, 2018, 00:57:37 ---Znam da imaju lufta malo. Ali kazem ti taiwanci su kriminalno klapatali , reko sam sebi nema sanse. Ove koyo koje imam imali su minimalno lufta i to tek kada sam ih u bengi oprao. Popracen iskustvom NTN-a da taiwanci nisu isto kao NTN Japan. Dao sam sansu i SKF bugarima na jednoj masini. Meni to cirkus od lezaja, al eto ima ljudi koji voze to na mhru. Makar to oni voze ne zbog kvalitete nego vijerovatno zato jer se zna da ce lageri otici ovak i onak. Pa vec ak odu da ne dodje do havarije u cilindru.
Moja preporuka Koyo Japan isti ima i ditek na mk2 , imam ih ja , zvonkec i tomi i tko zna jos tko. Ok mi nismo mijerilo eventualno ziponja je ali opet. To sam vozio na dr.evu i jos su unutra :icon_thumright:
the choice is yours what's gonna be :frajer:
--- Kraj citata ---
I ja imam Koyo Japan na Pia masini.
Vrtit cu Replicu 10700-11200 pa cu vidjet kolko ce izdrzat, makar ako Jozicu dura vec 10tkm na mk2, onda nema brige.
Treba samo vozit na Žuću iz Kauflanda hahaha i nema problema.
Sent from my iPhone using Tapatalk
dario007:
Ditek i Tomi voze s NTN Japanom... :icon_thumright:
Ja idem na poliamide ovaj put,opet ne zato kaj ne vjerujem ntn-u ili koyu,nego ako se opet razleti da mi ne napravi stetu.
Tomi_ZG:
Ovo ti je neka zla sreća,tu kaj god da je bilo rasulo bi se,lako moguće da je spigani variomat proizvodio čudne vibracije nepovoljne za kavez,bitno da nije nikaj fasovalo
Da,ja vozim NTN Japan,već 43 hiljade i beton su dan danas,ni mrvice lufta,samo ja nisam mjerilo jer vrtim 9500 okretaja,al treba uzet i u obzir da mi je prije 20 hiljada karter bio pun špene od raspadanja igličastog,onu sitnu prašinu nikak nisam mogao isprat i eto lageri to sve provarili,čak i najveći forumski fušeri nisu mašini davali više od mjesec dana,a od tad je prošlo već 3 godine
--- Citat: SF2 Freak - 12 Veljača, 2018, 00:57:37 ---Dao sam sansu i SKF bugarima na jednoj masini. Meni to cirkus od lezaja
--- Kraj citata ---
U bugarskoj ni voda ne valja,a kamoli lager
--- Citat: dacerovs - 12 Veljača, 2018, 07:51:22 ---Treba samo vozit na Žuću iz Kauflanda hahaha i nema problema
--- Kraj citata ---
Ne bi mjenjao žuću za nikaj,to je ko eliksir života ;D
dario007:
A kaj da pametno velim,mozda je variomat,mozda tvornicka greska,mozda nekaj deseto.
Ja eto ne krivim lezaj nego sebe i taj variomat.Da nije bilo njega,vjerovatno nebi ni doslo do toga.
Realno serijala nije neko mjerilo jer je razlika u okretajima 2500 a u snazi dvostruko ili trostruko...
Ditek mi je mjerilo,sad ili je on vraske srece ili ja kurceve :icon_scratch:
Mislim sad slazem ponovno sve i stavit cu nesto drugo,cisto da isprobam i da blok bude spreman za pravu turpiju ako dode kakav jaci spuh.
Kolega Nrgmc2-tuning je namirisao koyo poliamid lezaje,pa ako je to to kaj ocekujemo idu oni gore.Bolje zvuci koyo japan od skf bulgaria :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju