Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
ditek:
Haha meat je bio vec jebiga propustili ste :dontknow:
jos je covjek platio cugu, drugi put je na mene :icon_thumright:
Dario dobro si proso onda.. to na cilindru nije nis :)
zvonkec92:
al brijem da to nije dobro zapertlan kavez prilikom izrade, nebi se on smio tak samo rasipat, viš kak je na drugom djelu kavez čitav, znaći tu je valjda popustio i otvorio se.. ček kak se okreče ležaj kod poliamida? znam da sa jedne strane izgleda otvoren sa druge zatvoren il je to svejedno kak ga metneš na radilicu?
dario007:
Bog vas j#bo,to ste mogli i bez svadje :jerk:
Vjerovatno idem na poliamid,iako bi vjerovatno i celicni odradivao.Eto tek toliko da mi srce bude na mjestu.Ovo kaj se desilo nemre jos jednom proc ne kaznjeno,pa ak se treba raspast,nek se poliamid raspadne...
Hvala na savjetima decki! :icon_thumright:
Raspao se s obe strane,samo se tesko vidi kad je taman.Vibracije jbg iki tvornicka greska,samo otisao bi on prije da je tvornicka greska.
Otvoreni dio poliamida ide na stranu gdje je podmazivanje,znaci gleda prema semerinzima. Oni otokareni idu kontra pa se podmazuju od strane radilice...
SF2 Freak:
Cek jesi imao ntn taiwan , ako jesi nista cudno jer to je krš ali pravi krš. Jednom ih kupio i kada sam u ruci vidio da klapa unutarnji dio lagera , bacio sam ih u smece skup sa semerinzima i sa svime.
Vidiš na svojoj slici ntn japan i taiwan. Nisu isti ne samo kuglice , nego i njihovi ringovi (kuciste). Pogledaj taiwanca - vanjski ring je deblji naspram unutarnjega , dok kod japanca toga nema. Ako ringovi nisu jednake debljine lager ti je van "balansa". ubiti unutrnji dio lagera trpi vecu silu. Zato recimo minareli ima super lagere :icon_thumright:
Imam koyo japan 3g i beton su :icon_thumright: . Je da je vožen na serijali ali eto ak ti kaj pomaže super. Skf nebi jer klapucu kao i taivanci.
dario007:
Taiwanci su bili na serijali kad sam kupio skuter.Sad su japanci bili odkad sam radilicu mijenjao.
Svaki lager novi ima lufta,sad sam neki dan koyo drzao u ruci i on ima lufta.To je sasvim normalno da se malo pod rukom osjeti.
Suhi pa vidim da nisu isti,zato sam bas i stavio sliku.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju