Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
Corector:
Vraska sreca... a i ti si je isto imao inace bi ti se stisnula tipka reset. A i ovisi kad naucis nesto gaziti i drzati dugo pod opterecenjem, onda puno krace traje. Ja znam da bih sve satrao u relativno kratkom roku, i ne mijenjam misljenje da turpije duze traju nego inace, makar se nazire takav dojam aka utisak. Bitno je se "provuci" i nauzivati, a onda nek ide sve u 3 kumine...
dario007:
Narucio stage6 r/t lagere.Slicna fora kao s mhr lagerima.Pobrusen vanjski prsten za 1.1mm radi boljeg podmazivanja lezaja.Pise i da se do variomata lezaj da rastavit,tako da se radilica na inspekciju vadi bez izbijanja lezaja.Vidit cemo kak to izgleda kad dode.Ti se okrecu kontra od klasicnih poliamidaca pa podmazivanje dobiju sa strane radilice,tako da se i rupe za podmazivanje u bloku mogu zatvoriti...
Realno nepotrebno za moj setup,ali sam vise iz radoznalosti to uzeo.Mogao sam i klasicne poliamid uzet.Jedva cekam da dodu,do tad pripremam blok :toothy10:
dario007:
Pomalo se burgija i pripremaju blokovi dok lageri ne stignu.
Planiram staviti impeler od sp-a 180 ako ce ici gore,moram vidjeti
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
CoK:
Morat ces ga malo poturpijat da bi sjeo, duza su pera
dario007:
Jesi vec probavao tu kombinaciju,ja sam samo nacuo da se to moze sloziti? Zanima me jesu navoji isti?Promjer? Za pera cemo lako,to na tokarskom postruzem ili zbijaksiram :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju