Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
SF2 Freak:
Svakom loncu poklopac. :icon_thumright:
nrgmc2-tuning:
VI stvarno mislite da si jedan SKF moze dozvoliti lošu proizvodnju takvih lagera? I ja sam brijao prije da mozda ne valjaju ali na trkama sam ih koristio i svi dečki u PH 70cc i nikada nista se nije desilo. Imam ih još doma za uspomenu :icon_biggrin:
Nemojte si zujiti da sam poklopac nego samo kazem da za ovo sto govorim imam dokaze a ne da samo pričam bzvz bez ljutnje svi.
dario007:
Evo krivca!
I mala usporedba NTN japanca i tajvanca.Tajvanac je ovaj s manjim kuglicama.
I mjesto di je kavez zagrebao od blok.Cijeli blok je pun spene i drugi lezaj je popio krhotine.Jos se cudim da termogrupi nije nista.
Klip je ko nov a cilindar ima par crtica,sad jel od spene ili od nekog smeca koje je usisao,nezz
Nista se nije osjetilo pod noktom.To sam kroz 5min sve zagladio sa vodobrusnim i uljem i sve je sislo dole.
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
zvonkec92:
jbt vis ko bi reko da se takvo sranje moze desit, meni rally cviko 12x samo kaj ja brojim sve sa istom radilicom istim lagerima i sve jos dan danas vozi :o sreca ili kvaliteta pitanje je
Kak je zavrsio onaj meet u tokicu? Jeste se pomirili?
aprilija top:
jesmo i popili pice jos k tome poslje burne rasprave :toothy12: :toothy9: kupi sad ljepo s poliem i bit ces miran iz iskustva ti velim.a i decki ce ti potvrdit.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju