Ostalo > Razne offtopic teme :)

Ima'l zime?

<< < (4/8) > >>

balki:
Za starije/iskusnije članove foruma mogu sastavit jedan tutorijal o tome kako puhati alkotest al nebi htio da to saznaju svi "šabani" tj da ode public  :headbang:

ajlavsrku:

--- Citat: balki - 30 Studeni, 2016, 11:53:31 ---Za starije/iskusnije članove foruma mogu sastavit jedan tutorijal o tome kako puhati alkotest al nebi htio da to saznaju svi "šabani" tj da ode public  :headbang:

--- Kraj citata ---

A sad su u splitu neznan za dalje novi aparati,doslovno sekund puhnes i cao odma izbaci

CoK:
U ove hladne dane, najbolje se zakopat u đubre...tako su stari radili  :icon_thumright:

I rakija, rakija pomaze...daa

Tomi_ZG:

--- Citat: ajlavsrku - 30 Studeni, 2016, 18:54:41 ---
--- Citat: balki - 30 Studeni, 2016, 11:53:31 ---Za starije/iskusnije članove foruma mogu sastavit jedan tutorijal o tome kako puhati alkotest al nebi htio da to saznaju svi "šabani" tj da ode public  :headbang:

--- Kraj citata ---

A sad su u splitu neznan za dalje novi aparati,doslovno sekund puhnes i cao odma izbaci

--- Kraj citata ---
Treba naučit cirkularno disanje,to je šema da udišeš zrak na nos i istovremeno ga ispuhuješ na usta,tu tehniku znaju svirači puhačkih instrumenata,samo to su godine prakse i nije lagano ovak iz zajebancije to ispraksirat

Dax:
E sad,evo ja jos na skuteru svako jutro i popodne,doduse na x8 200,ali sta kad moram na posao!
Znaci duge gace,trenirka tanja,kratka majica,duga majica,gornji dio deblje trenirke,preko svega toga radna mondura na tregere,na to prsluk,gornji dio mondure i za kraj debela pernata jakna
Podkapa i kaciga,rukavice
Za nista mi nije hladno,samo za ruke,imam i moto jaknu,ali je vise za jesen
Jos rukavice moram postene kupit
Znaci ko oklopni tenk sam
Eto idem na posao ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju