Ostalo > Razne offtopic teme :)

Ima'l zime?

(1/8) > >>

Corector:
Eto vanka oko 5°C na kopnu, suho i suncano. Pa me zanima jel ima netko tko se vozi u kratkim rukavima ispod jakne?
I ono sto me najvise interesira, koja je to jakna u kojoj je vruce po ovom vremenu?

Nadobudno uskocio u jaknu sa zimskom postavom, ali samo sa duksom, T-shirtom i potkosuljom, jer inace slozim jos 2 sloja. Smrzo se ko 6 picaka i 100 kila leda.

morpheus:
Mesh jakna sa kišnom podstavom, ispod soft shell. Potkapa i zimske rukavice. Testirano ispod nule bez problema.

Poslano sa mog SM-N910F koristeći Tapatalk

SF2 Freak:
Evo me evo me. Samo kratki rukavi i doma bas isao gledati a ispod pazuha znojan  :toothy9: .    Znas o kojoj se jakni radi i rado cu ti ju posuditi da isprobas.

RunnerSukosan:
Kod nas bura dere ni u mislima se nemos vozit (6°C) hahaha
Na praksi na aerodromu sam se smrza ka 10 picaka :icon_biggrin:

ajlavsrku:
U splitu bura 300 na sat,spyke jakna sa stitnicima,cak jos nisan stavia zimsku podstavu unutra,ispod dukserica u njima sam vjecito zimi i kratka majica,donji dio tute navecer digod obucen i hulahopke il tajice kako ocete ispod,obicne bicve,patuke,rukavice od 50 kn s ebaya i ja uvik kad stanen kratka majica mi malo vlazna donji dio ledja a ispod pazuha koda je lito pa se skuvan..sa zimskom podstavom jakete iden tek kad je vanka ispod 5 stupnjeva tj ujutro oko nule..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju