Ostalo > Razne offtopic teme :)

Ima'l zime?

<< < (5/8) > >>

ajlavsrku:
Nisan zna za tu tehniku disanja,jos me nos jebe iman devijaciju i vecinon me nis uvik jebe tipa disen na jednu starnu pa na drugu digod na obr,365 dana u godini mi curka nos malo al navika san na to nema zdravstvenih problema unatoc sto pregleda malo i alergija na neko zelenilo me zajebaje...

Evo moram rec da san stavia zimsku podstavu u jaketu i u kombinaciji sa mojim komentarom par komentara povise u cemu se vozim mogu rec da mi je kratka majica ispod dukserice mokra ispod ruke koda san se razbaca na cajkama do zore kako je toplo hahahah..jedino mozda bolje rukavice da uzmen prstima nije bajno na granici su :)

Corector:
Koja ti je to jakna? I ja bih htio biti mokar

Tomi_ZG:

--- Citat: ajlavsrku - 01 Prosinac, 2016, 09:39:09 ---Nisan zna za tu tehniku disanja,jos me nos jebe

--- Kraj citata ---
Onaj ko npr. svira trubu to može,samo to su mjeseci i godine vježbe i treninga i to se uči u muzičkoj školi,mene isto nos i sinusi jebu generalno

OT:

Ja jutros na sebi dvije donje trenirke,potkošulja,duga majica,jesenska jakna,preko nje jako debela zimska jakna s visokom kragnom koja se stopi s kacigom,pamučne rukavice i preko njih kožne moto,marama preko nosa i usta i lagano 90 gpsa niz nadvožnjak po slavonskoj zalegnut na -3 i opet je zima  ;D

Edit:

Evo friško iz jutarnjeg fensi zimska obleka za skuter  :toothy12:

balki:
Kupite si duge biciklisticke windstop zimske hlace s tregerima i to obucite pod hlace. Obavezno i buff koji zadihta kragnu i kacigu.

ajlavsrku:

--- Citat: Corector - 01 Prosinac, 2016, 10:07:16 ---Koja ti je to jakna? I ja bih htio biti mokar

--- Kraj citata ---

Hahaha dobro nisan bas zimogrozna osoba inace evo sad san na poslu zastitar sam u trgovackom centru pretoplo mi je je u odjelu,jaketa je marke Spyke mogu slikat ujutro pa cu stavit :)

--- Citat: Tomi_ZG - 01 Prosinac, 2016, 10:20:27 ---
--- Citat: ajlavsrku - 01 Prosinac, 2016, 09:39:09 ---Nisan zna za tu tehniku disanja,jos me nos jebe

--- Kraj citata ---
Ja jutros na sebi dvije donje trenirke,potkošulja,duga majica,jesenska jakna,preko nje jako debela zimska jakna s visokom kragnom koja se stopi s kacigom,pamučne rukavice i preko njih kožne moto,marama preko nosa i usta i lagano 90 gpsa niz nadvožnjak po slavonskoj zalegnut na -3 i opet je zima  ;D

Edit:

Evo friško iz jutarnjeg fensi zimska obleka za skuter  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Hahahha bogami naoruzan do zuba od mate bulica je svirala u pozadini kad si se oblacia :D
Meni je nogama toplo jedino ako nosim debelu tutu,i hulahopke-gege debela i na to obvezno one debele carape do kolina sta su ko termo a i udobno je u patikama u njima ;P
A gori roba ka u tebe,jedino ako puse onda stavin maramu uz vrat i priko usta al kapuljacu isto na glavu i onda kacigu hahahaha :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju