Ostalo > Razne offtopic teme :)
Ima'l zime?
aragonY:
Ja se vozim skoro svaki drugi dan, full gas, gaće ispod pantalona, potkošulja, majica kratki rukav i zimska jakna plus rukavice. Jedino gdje osjetim hladnoću je po bradi kako zapuhuje ispod kacige ali naručio sam onaj štitnik za vrat sa ebaya pa valjda stigne uskoro.
:headbang:
Tomi_ZG:
--- Citat: Corector - 28 Studeni, 2016, 17:40:53 ---...
--- Kraj citata ---
Pitaš gluposti,dok god je litre&vode i domaće rakije nema zime,pogotovo kad voziš zelinskom vinskom cestom,tam ni na -10 nema zime,vidio si i sam u subotu :laughing7:
ajlavsrku:
Sta je je alkohola malo dobro dodje u ove ladne dane,zato i neman vozacku sad :D
Tomi_ZG:
E jbg,zato prije žurke moraš isplanirat povratnu rutu okolnim putevima,selima,poljima :toothy3:
ajlavsrku:
--- Citat: Tomi_ZG - 30 Studeni, 2016, 11:03:32 ---E jbg,zato prije žurke moraš isplanirat povratnu rutu okolnim putevima,selima,poljima :toothy3:
--- Kraj citata ---
Bilo je iznenadno,bas su me iznenadili,zato sad kad neman vozacke voznja zanimljivija 10 puta,vidin i sta nevidim,planiran 5 ulica unaprid hahah,samo ima pandura koliko oces zadnje vrime po splitu,a dvokotaca sve manje otka je zaladilo svi u garazi znan bit jedini u djiru po gradu navecer :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju