Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna Speedjet R 50 by Minarelli Beta

<< < (25/43) > >>

Corector:
Braco mila sta je ovo, poceli spuhovi padati ko kenja od veverica s grana  :o
Ja sam oduvijek bio za polovan Yasuni nego za novi Gianneli/TT, jer su ti spuhovi nakon par tjedana vec ofucani.

Koliko ce to cudo ici ne zelim da znam, ali znam da nemres reci kako nece biti razlike jer se primjerice nakon ZXa, Tecnigas RSa, osjeti dobar nalet momenta i snage.
Samo pazi, na tom spuhu su zalepili mnogi vazdusari.

dario007:
Pa uskrs je,moras si nesto kupiti :D

To i mene interesira,gdje je granica jednom base AC-u?

Krenuli smo sa 92gps-a i dosli do 105gps-a sa potpuno istim setupom,jer sad bezobrazno ocekivati 110gps-a?

zvonkec92:

--- Citat: Corector - 15 Travanj, 2017, 22:52:47 ---
Samo pazi, na tom spuhu su zalepili mnogi vazdusari.

--- Kraj citata ---
Uključujući sve moje dosadašnje setapove i seriale i kitove i ajkule :icon_biggrin:  Kako je reli bio vračen na serialu natuko 800km sa yasunčetom i šraf smjese mi se sam od vibracija odšerafio i zalepio mi na slavonskoj na punom gasu. Zatvorio šraf za 0,75 kruga i u jednom šusu sledeći dan napravio 160km svečka savršena sve 5 ni znaka da će da lepi. Onda naišo kupac ja sve poskido i rešio se tog lepila. Ako ikad padne opet neki cvajo ništa više bez vode, bar trpi više sranja nego vazdušar.

Dax:
105 gps-a je odlicno,svaka cast
Dokazano neki dan da kilaza igra jako veliku ulogu pa me zanima,luna ima 85 kg plus tvoja tezina,koliko je to tocno?
Znaci ja i Corector sa mojim nrg power-om 104 gps-a,a Tomi 108 gps-a,s rim da je laksi jedno 15kg mozda manje i nizi od nas 15 cm cca
Ja i Corector ravno 200kg mozda i vise sa motorom od 105kg,a Tomi 190kg malo manje sa motorom
I razlika na 15 kg i 15 cm visine nebo i zemlja
Cisto me zanima radi usporedbe!?

dario007:
Oko 85 ima on kilu sim-tam
Ali moras racunati da ima ac agregat koji je nesto slabiji od lc-a i dosta slab auspuh...

Za 110gps-a trebamo 10350 na krajnjoj,sto je ostvarivo i 10850 za 115 gps-a,sto je vec nerealno za tu snagu i setup.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju