Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna Speedjet R 50 by Minarelli Beta

<< < (24/43) > >>

dacerovs:

--- Citat: Corector - 15 Travanj, 2017, 17:29:27 ---Sad znam kako je bilo drugima kada sam izbacivao brzinske rekorde s piaggio 50 masinom   :-[

Ceka te jos puno puno neocekivanih i ocekivanih sitnica i serafljenja, ipak je to karbos, i to ne bilo kaki, nego tjunirani. Zato sam ga se i odrekao.
Ovo je jako jako dobro, i visoko  :notworthy: i zivo me zanima kako to ide  :icon_thumright: 
PS koja je ono službena kilaža te Lune? Evo ti koordinate vage koja radi 0-24h i ulaz je slobodan  :toothy9: 45.800344, 16.069712

--- Kraj citata ---
Drugi tjedan preuzimam od zvonkeca yasuni pa cemo vidjet kako ide s njim.
Ja se nadam da sam svrsio sa serafanjem :D
Kilaza je 81kg, mislim da sa punim rezervarom ima 85, vago sam ga sa pola tanka i hrpom alata po stolcom hAhah.

Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk

RunnerSukosan:

--- Citat: dacerovs ---preuzimam od zvonkeca yasuni

--- Kraj citata ---
Jel moguce??? Kisa ce za vikend zbog toga :laughing7:

Tomi_ZG:
Aj nek ga je netko kupio više,svi su ga do sad ciganili za taj spuh a tražio je najmanje para za jedan r

Zato luna i leti,sve ispod 90kg je stvarno lightweight

dacerovs:

--- Citat: Tomi_ZG - 15 Travanj, 2017, 18:26:44 ---Aj nek ga je netko kupio više,svi su ga do sad ciganili za taj spuh a tražio je najmanje para za jedan r

Zato luna i leti,sve ispod 90kg je stvarno lightweight

--- Kraj citata ---
Da, jedno vrijeme je bio 450kn i opet ga nitko nije htio, samo neke kemije.
A vidio sam da je prodo Rally-a, reko yasuni je osto doma 100%.

dario007:
Ide luna stvarno ko da joj otrova u rezervar sipa :D.

Stvarno idealni setup za svaki dan,ne vrti se visoko,ide fino i trosi ko serijala,ako ne i manje...Sad kad dode yasuni dat cemo mu da dise punim plucima :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju