Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna Speedjet R 50 by Minarelli Beta

<< < (26/43) > >>

dacerovs:
Ma realno gledajuci i ovo je previse. Bas me zanima temp cilindra kad se ganja krajnja brzina, al nemam s cim izmjerit.

Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk

Dax:
Ma sve je to meni jasno,zato i ide tako dobro jer je to znaci 170kg ukupno,sto je vrlo lagano,cak cca 35kg lakse od moje kompet tezine,a jos sam i visok
Sad me bas zanima koliko moj ima do 60gps-a i kako ide u unbzanju i krajnjoj sa nekim ko ima max 65kg,ali nekog tako laganog bi ga moglo odnesti hahahahahaha
Ali ovo je za lunu perfektno!

dacerovs:

--- Citat: Dax - 16 Travanj, 2017, 10:58:14 ---Ma sve je to meni jasno,zato i ide tako dobro jer je to znaci 170kg ukupno,sto je vrlo lagano,cak cca 35kg lakse od moje kompet tezine,a jos sam i visok
Sad me bas zanima koliko moj ima do 60gps-a i kako ide u unbzanju i krajnjoj sa nekim ko ima max 65kg,ali nekog tako laganog bi ga moglo odnesti hahahahahaha
Ali ovo je za lunu perfektno!

--- Kraj citata ---
Ja hvatam 60gps za niskih 6sec i to je mjereno kad sam imao DMP kuplung koji je.proklizavao u startu, ovaj Piaggiov hvata da je to strava.
Al da lagana je, plastike su ko od sira, sasija mi isto tako djeluje, al dobro, drzi se hahaha.

Dax:
To je super vrijeme,ja sam imao najbolje 4.99 do 60,s tim da sam sad jos naspanao federe pa neznam

dacerovs:

--- Citat: Dax - 16 Travanj, 2017, 12:18:42 ---To je super vrijeme,ja sam imao najbolje 4.99 do 60,s tim da sam sad jos naspanao federe pa neznam

--- Kraj citata ---
Imao sam i na 4.8 pa mi to djeluje nestvarno,dobro isao sam lagano niz brijeg, evo crno na bijelo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju