Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna Speedjet R 50 by Minarelli Beta

(1/43) > >>

dacerovs:
Evo, komentari dobrodošli  :D

Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk

zvonkec92:
Iz kojeg kvarta si? aj kad složiš to da bacimo neki rejs, baš me zanima kak ide sa 19 com naspram mog krampa.  Kad si tolko love dao za nove djelove mogo si ubacit i neku radilicu umjesto serijske  :laughing7: al dobro vozit će i ta.  Bit će to super sve. Radilicu nisi trebo baš cjelu noć držat u škrinji, ja sam svoju stavio na 2 min a lagere zagrijo na onom strujnom ringu na peči jedno 20ak sekundi i sami su sjeli gore.

dacerovs:
Ja sam ti Novi Zagreb juzni dio, Dragonožec blizu Brezovice ako ti je poznato.
Radilica je u odlicnom stanju, ima sitnog lufta kao i nova i lezajevi su bili dobri ali kad sve stavljam nije to neki problem zamjenit.
Dijelovi dosli 2500kn, znaci novi CDI, rolice, pollini, spulja, dizne, kit, kuplung sve sve.
Vidjet cemo kak ce to pjevat, Beta inace serijala ima duzu getribu od yamahe pa i mene zanima.
Ma drzo sam ju cijelu noc za svaki slucaj haha, kaj da zapne na pola i moram mlatit po njemu, sta je sigurno sigurno je, a lezajeve sam skuhao u ulju hah

zvonkec92:
Ma kak nebi znao di je dragonožec. Aj baš me zanima kak bu to išlo. Daj sliku tog kvačila kaj si uzel.

dacerovs:
Stelajuci kuplung, dvije vrste federa plavi i crveni.
Sliku stavim cim cu moc, na poslu sam trenutno.
Kroz dvije cuke navrati na forum pa onda stavim sliku, bas njega nisam slikao od svih dijelova.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju