Update :
Došli dijelovi sa SA
Postavljena buzzetti bočna nogara, zamijenjen mikroprekidac od zadnje kočnice, stavljen novi kabel lule, novi cdi(bobina) i to sve lijepo sklopljeno
I sinoc prvo paljenje nece i nece, ajd odem u kuću jer je kasno bilo, ujutru dođem palim ga, nece opet, imam ručni cok i dignem ga, on se javi, opet zakurblam on upali, spustim cok, radi normalno, malo ga provozem sve super, maloprije ajde idem da ga malo dalje provozem da vidim jel riješen problem, sve super kad nakon 2.5 km on počeo opet gubiti gas, dok je pod gasom ide, cim malo pustim gas on ih ne spušta ravnomjerno nego kao da ga u ler odma spusti, das mu gas i hoće i neće primiti, počne se zalijetati, i cupkati naprijed pa stane pa naprijed pa stane, i tako cijelo vrijeme, i onda neće više gas da prima na visokim obrtajima nego sve manje i manje spušta, malo povuče i onda se na kraju samo ugasi i nema Boga ga upaliti, dignem cok, javi se, upali, radi na leru, prima gas spustim cok on i dalje prima gas, ali čim sam ga pustio on se ugasi i opet isto sranje
Ispitani otpori na namotajima i pickupu nakon što se to desilo a i dalje ne pali, otpori kako trebaju biti...
Znači mogu komotno eliminirati bobinu, namotaje, pick up...
Izludi me više ovaj skuter, jel moguće da plovak jebe stvar, ili sam karburator??