Ima li osjetne razlike između tt-a i yasuni r-a sa dr evom i multivarom, jel se isplati uzimati? Nešto sam se zagrijao za yasuni a ne znam hoće li biti kakve razlike?
Razlika je ogromna naspram dugog TT-a,taj auspuh nije nikako za kit,krajnja bude losija negi na 50cc.Vec kad se stavi kratka verzija Leovincia se dobije masu,a Yasuni je i neku nijansu jaci.
Da imas kratki TT rekao bi ti da ne kupujes,jer je tu razlika premala za baciti 100e.
Evo ti i u praksi razlika koja bi bila jos manja da Matija nema neke finese i jaci kit(u potpisu je setup).
E to te ja pitam
Nego koja je realna cijena za novi yasuni r? Kontao sam uzeti iz njemačke 160€ obični alu, ništa ono karbon i crveni top
I jedno možda suludo pitanje ali kako da dobijem da je skuter bučniji, paše mi kad mu dodam gas a on odzvanja, doslovno duboki onaj zvuk na dodavanje gasa, znam da svi preferirate na forumu da je skuter što tiši, al ja više volim kontra, ima li toga toliko do auspuha koliko je do usisa tj gljive?
I koliko se treba poigrati prijenosom, na koliko obrtaja da se vrti taj setup r, dr evo, multivar, 17.5 karb