@alfa ti si masovno hvalia kompresor koji si nedavno kupia, pa san ja isa listat koji je to kompresor, pa mi opet nije bilo jasno jer je to bia po clanovima koji pisu ovde jako los kompresor, dvi glave sve zajedno, glasan, vruc itd.. ali nisi nigdi napisa da si ga zaminia herkuleson
Sad mi je sve jasnije.
Tog herkulesa od 90l san vidia kad san prvi put isa trazit kompresor, skoroga uzea al kazen aj 3000kn je raspitat cu se prvo, na to naleti poznanik i kaze da ga imaju u radioni od 80 kvadrata u kutu i da kad se upali da se nigdi u radioni ne moze pricat... Od tu sva moja briga oko buke jer ipak bi bia u skoro 8x manjem prostoru.
Opet san danas bia gledat, iskrin 90l i herkules 90l jedan do drugog, razlika u cijeni nebitna, herkules izgleda malo bolje i kvalitetnije i 10 je bara naspram iskrinih 8. E sad iskra kaze 93db sta bi tribalo bit "dosta" tise od herkulesa. Al ako ovaj poznanik sere za buku onda je to druga prica.
Ps. Znan na kakvu buku mislis od ovoga dvoglavog, para mozak pa skoro i glava boli ako si duze kraj njega.