Kineski set nadopunio proxonovim gedorama, sad tek vidim da bi morao jos 10,12,13,24 kupit od proxxona onako za svaki slucaj da nebi koja kineska pukla pa cu morat otvarat drugi novi nekoristeni kofer zbog jedne gedore
Izvadio iz šteka jos jedan koferčić alata, to mi je inace prvi alat s kojim sam poceo jos ko klinac serafit prije tocno 12 godina, kofer tada platio 130kn u Plodinama, od svega strgo sam samo 12mm gedoricu jer sam na racnu jos nasadio cjev pa silovo neki seraf. S godinama kako sam serafio jedino kaj sam imao ( baotiane ) nadopunjavao sam ga npr 9 ključićem za štelanje ventila, komadicem brusnog papira, zavarenom racnom za silovanje zapecenih serafa, kratkim produzetkom kojeg sam naso na otpadu, zglobnim nastavcima, prelazom sa 3/8" na 1/4". 8,10 i 12 gedore sam preventivno zamjenio sa proxxonovima jer se to inace najvise koristi, tj vise se ne koristi jer je ovaj kofer u mirovini ali ako ga opet pozelim koristit da ne brinem jel bu se okrenula na serafu 8-ca
Nedavno nabavio za 7 banki 3 račne u končiskoj, 1/4", 3/8" i teleskopsku 1/2" ali sa izmjenjivim centralnim djelom.
popunio Lincosov kofer u kojem su falili oni najveci odvijaci, stavio dva werina i dva ova uniora mala jucer kupljena