Da mi te je vidjeti kako aploudas slike nakon visemjesecne pauze i 530km u susu, malo mi je se dupe odviknulo pa jedva cekas da odes u krevet, ali sljedeci vikend bi trebalo izbrasnarit jedno 2000km taman sa
U povrstku sam zapazio nekoliko auta i recimo od Korenice do Zagreba smo bili isti kao auti koji subse vozil cijelom rutom. Oni nas napeglaju na ravnom, ali cim dodju zavoji, a pogotovo nizbrdica, onda mi brasnarimo
Dobro ide peza od Suhog uz Velebit, meni je remen pravio takve probleme da me je stizao u par navrata. Nemam vremena od verenica da ispeglam jarugu u prijenosu kad se dobro sve ugrije.
I moram obavezno stavit 7% duzu getribu, krajnja je katastrofa,dreci previse, prevrtava, trazi vise gasa, trosi 2.5 dcl vise sto je za tripera pjurdzetisu extremno mnogo vise.
Kod dugih voznji i kad se ode u brdovite krajeve, imamo oko 300rpm manje u idealnim uvjetima, ali ako podesis skuter da u gradu prevrtava za 200rpm, on ce prevrtavati i u brdima. To mi nije jasno, j krajnja cebiti manja cijelo vrijeme.
Ako je proletio,onda nije on bio
Tesko da tamo bude i prosao jaci setup od mog