Tehnički kutak > Garaža

piaggio zip 50

<< < (9/23) > >>

RunnerSukosan:
Sto mu nece bit malo lagano 5gr za dr.eva?
Ide crni>bili>zuti
Crne stavi i bit ce odlicno.
Pa kako se remen dize tako on gura centralnu oprugu.
Kad su mi dosle oprugice unutra su.bile tri crne tri bile.i cetri zute :laughing7:

Tomi_ZG:
Nađi na gulglu šemu rada variomatskog prijenosa pa ćeš skužit,sve piše,i na forumu ima tema,treba tražit

Džabe ti tvrdi federi ak nemaš snage i jaki setup s visokom rezom da to šusne,a to serijala(ni base) nema,to većinom klinci briju da ak stave tvrde federe da će skuter propinjat ko mustang,a jedino kaj dobiješ je proklizavanje kuplunga i paljenje zvona,samo oni u svojim glavama zabrijavaju da lete u startu

Samo midrace i race mašine trebaju tvrde federe,ili ak si krme od 130kila

Edit:

Sad tek vidim da dr evo ide gore,onda obavezno crne federe jer taj kit ispaljuje na moment,uz to obavezno malossi variomat jer će sa serijskim bit za k**ra* - isprobano,ljubičasti centralni i rolice oko 6.5g,al to treba probavat

lixtronic:
masu informacija na jednom mjestu, hvala dečki top ste, još nešto kako centralni federi idu po snazi (tvrdoći), zašto sad ljubičasta.. taj centralni mi je nejasan totalno, idem guglat malo  :icon_thumright:

na skutu cu se vozit ili sam ili ja i cura (rijeđe), ako idu tim redosljedom (crni>bili>zuti) :icon_biggrin: onda cu uzet crne pa cemo vidit šta se događa

variomat se malo raspitujem kod ove mlađe ekipe ko šta ima jer mi svi govore da će sa serijalom bit banana :/

Tomi_ZG:
Ljubičasti samo ak ide multivar,ak je serijski vario onda serijski centralni,kraj priče

Al obavezno stavit multivar jer ni na serijali sa spuhom bez njega nije dobro,sa 70 cilindrom pogotovo

lixtronic:
Rolice i feder moraju bit u nekom skladu da bi to radilo kako spada koliko sam skuzio, znači koliko rolice rasire vario toliko se feder mora stisnut i tako se brzina povećava, ako ne feder pre mekan motor će brzo gubit snagu jer će rolice brzo sabit isti a ako je pre tvrd a rolice nisu dosta jake neće nikad doc do max speeda jer rolice neće moć dugnut remen do kraja jer je feder pre jak i kvačilo će klizat jer neće imat brzine da otvori do kraja paknice?... fora ugl.. nešto sam pohvatao, Dal mi neko može sad objasnit kako ti federi (centralni) idu po jacini ? I još nešto, koja je razlika između serijskog vario i multivara?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju