Tehnički kutak > Garaža

piaggio zip 50

<< < (10/23) > >>

RunnerSukosan:
Brate stavi ljubicasti s multivarom i to je to haha :icon_biggrin:
Multivar ima ostrije kuteve dizanja rolica i veci promjer kud remen ide ako se to tako kaze.
A u biti serijski bi triba biti najtvrdi a sad npr ljubicasti je 82% tvrdoce serijskog i tako dalje bijeli je ja mislim samo 5%,zeleni 60%,plavi 106%..(tako je za runner a ako je za zip drukcije nek me neko ispravi :) ) A razlikuje se i od proizvodaca do proizvidaca.

lixtronic:
Ma sve je to isto... moram onda multivar nabavit pa cemo vidit kako će to igrat, u njega bi trebale teže rolice nego u serijski jer je sam lakši? Ili sam u krivu... neznan ja niš od toga dok je ekipa vozila skutere kad smo bili klinci ja sam tomosa turpijao i ruke su bile prljave do lakta tako da ne zamjerate na vjerojatno banalnim pitanjima  :happy3:

Danas sam napravio nosač auspuha, još ima malo brušenja i kasnije farbanje ali uglavnom to izgleda ovako (privitak)

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

RunnerSukosan:
Idu rolice 6.5gr ko sto je tomi reka u zadnjem postu tj najbolje set pa stelat.

lixtronic:
Svega će bit, pričao mi je frend za taj set za stelanje da ima za uzet, ono kao sve težine rolica da se mogu nastelat kao za probu pa da se po njima druge uzimaju, di to ima za kupit?

Našao na ms trgovini, koja dimenzija meni treba?

avr freak:
16x13

ako je 2001-2004 onda 19x15,5, ne mogu procjeniti na mobu sam.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju