Tehnički kutak > Garaža
piaggio zip 50
Tomi_ZG:
Imaš tih matica u piaggio/gilera dućanu/servisu,6kn dođe
--- Citat: RunnerSukosan - 24 Kolovoz, 2016, 13:37:16 ---Ide to tebi :icon_biggrin:
Ja tu maticu vadin tako da kvacilo uvatin u skrip gedorom je malo otpustin stisnen kvacilo nogama prema dole i rukom je mos odvrnit ili papagajkama al gedorom bi preporucia.
--- Kraj citata ---
Za to je ovaj alat majka,ja ga imam,100kn dođe i vrijedi svake kune,služi za blokiranje zvona i za maticu na kuplungu
RunnerSukosan:
--- Citat: Tomi_ZG - 24 Kolovoz, 2016, 14:13:27 ---Imaš tih matica u piaggio/gilera dućanu/servisu,6kn dođe
--- Citat: RunnerSukosan - 24 Kolovoz, 2016, 13:37:16 ---Ide to tebi :icon_biggrin:
Ja tu maticu vadin tako da kvacilo uvatin u skrip gedorom je malo otpustin stisnen kvacilo nogama prema dole i rukom je mos odvrnit ili papagajkama al gedorom bi preporucia.
--- Kraj citata ---
Za to je ovaj alat majka,ja ga imam,100kn dođe i vrijedi svake kune,služi za blokiranje zvona i za maticu na kuplungu
--- Kraj citata ---
Potpis!
Ja imam pistolj i dovoljno veliku gedoru pa mi ne treba,al alat je majka da :icon_thumright:
lixtronic:
gedora ide gore 36 ako se ne varam, na pištolj bi to van trebalo bez greške van, držat cu donji dio sa onim remenom za vadit filtere na autu i ic ce to van... ekipa šta mislite o setupu koji sam gore napisao:
--- Citat: lixtronic - 24 Kolovoz, 2016, 14:02:35 ---mislio sam rolice neke oko 5g, možda i mrvicu lakše, narančaste šustice iza na kvačilo, a za centralnu bi pustio ili serijalu ili stavio bijelu, nisam pametan, šta mislte o setupu?
--- Kraj citata ---
Tomi_ZG:
Bijeli centralni ni slučajno :nono:
Ak je serijski vario,onda serijski centralni,rolice probat malo ispod 5g i crni malossi federi na kuplung,ak imaš 100 kila onda bijeli,žute ne stavljat
lixtronic:
ma nemam 100 ni sa opremom al ono volio bi da ima malo šuta, kako ti federi idu po jačini? ja bi volio da skut ima start, da ga mogu cimnut i to, po gradu ću se đirat 99% vremena, da se zavrti skuter malo i onda krene a ne da mi odmah hvata
može mi neko malo pojasnit te federe centralne to mi nije nikako jasno kako radi? jasan mi je centrifugalni kuplung i variomat, sve kužim, ali čemu centralni? šta on radi šta njega miče?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju