Tehnički kutak > Garaža
piaggio zip 50
RunnerSukosan:
Nije phbl los al mikuni je 3 klase bolji ;)
lixtronic:
Nestalo mi je nes postova u temi al dok pisem odgovor pod "pregled teme" mi se sve vidi... Valjda do foruma... Lagano se cuju ležajevi radilice tako da do zime ostajem da ovom "slabašnom" setupu, svkecica je tamno tamo smeđe bakrenasta cak sa malo crnila na sebi, po tome je smjesa spot on, nazalost se ne vozim jer cekam bočnu nogaru (od 50 cc je na masini a od 125 na stelu, koju nemam, a trebao bi osposobit i blokadu da budem osiguran, iako se cak i ne kuzi toliko razlika... I kao sto sam pisao, ocajno zeli veći karb jer mu fali okretaja, do 80 vuce ko blesav i samo stane, ali dobro i bolje da je tako, nek odvozi sezonu i na zimu ce ic remont, portanje, veci karb, svasta nesto imam u planu, bacim neke slikice cim uhvatim vremena :)
Btw nisam pisao, variomat i kontra polutka su dobili resurface i polish jer su bili gadno pojedeni, naravno podlozeni su sa kontra strane da bi sve ostalo u nultoj poziciji
lixtronic:
P.s. nasao sam jos neke slike...
125 bb na stolu,uzimanje mjera za nosace j izbijanje starih piksa (tokario sam nove od teflona da to sve bude kako spada, da, ko vibrator je na leru)
Dio skinutih blokada iz spuha
Novo kvačilo za sp180 (vece nego na skr125, koje je bilo pojedeno skroz skroz)
Zvono i kvacilo ne pašu pod deklu, malo mu fali pa sam maknuo jednu pregradicu i sve zagladio da to lici na nešto
Usporedba skr125 i sp180 kvacila i zvona
Razlika izmedu kvacila po performansama nije neka osim sta sp180 kvacilo za razliku od skr125 jako jako grabi na pocetku bas cim se suste rasiri kvacilo uhvati i ide nema proklizavanja i cekanja ko na skr125 (tata ima skr125 pa mogu usporedit) i npr, gumu založi za dobar dan bez puno muke :toothy12: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju