Tehnički kutak > Garaža

piaggio zip 50

<< < (3/23) > >>

lixtronic:
Jučer sam rastavio ventilaciju da pročitam o kojem se cilindru radi i nema apsolutno nikakvog broja na njemu, jedino ima sa one strane prema variomatu dva slova DR i to je to, cilindar je guseni kako mi se čini a glava je aluminijska, nadam se  da će neko znat o čemu se radi  :icon_thumright:

Još jedno pitanje, na ventilatoru mi je puknuto jedno pero, kad sam tomosice prije slagao moglo ih je i 3-4 falit na apnu i i dalje bi on vozio, ali ovo ima kit, više se vrti skuter je... Oce to bit okej ako fali jedno pero ja mislim da nebi trebalo utjecat toliko...

I naravno nebi to prošlo da nema fuserije, neko je pokušao varit poklopac ventilatora i slika je u privitku kako je to ispalo... Moram se i tim pozabavit malo

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

robyakarider:
DR ti je marka, to je neki base kit čim je guseni
Ventilator si kupi novi, ako fale komadi nije u balansu i opterećuje lezajeve radilice
Taj poklopac cilindra isto vidi koliko dođe novi, ne bi trebalo biti pretjerano skupo

RunnerSukosan:
Dr ti je odlican base za svaki dan jos ga fino postelas sa 17.5 carb i imas odlican skuter s pristojno snage koji traje :icon_thumright:

lixtronic:
dok sam bio mađi i đirao te morotiće, dečki koji su vozili skutere i pričali su o nekom dr. evo? to bi bilo to pretpostavljam onda.. okej hvala, ajmo dalje, pošto sam neupućen koje valjčiće i šuste i centralnu stavit (osim kad je motor u serijali) šta bi bilo poželjno za ovaj kit (računajmo da ću se na skuteru vozit ja od 90 kila) setup bi bio arrow titanium, karb 17.5 (tj. ova 12 ica dok ne nabavim veći) koje rolice i koje federe uzet i koju centralnu? :help: nebi htio da mi fali ubrzanja a taj kit ako mi izvuče nekih 90-100 kmh to bi me skroz zadovoljilo :toothy10:

šta se poklopca venta tiče to ču probat ovo povarit, ne zato jer ne želim kupit novo nego me zanima to varenje plastike pošto nisam to puno puta radio pa da malo probam  :icon_scratch: a vent cu onda uzet drugi  :dontknow:

btw čisto informativno, koliko ks bi se dalo izvuć iz tog base kita?

RunnerSukosan:
Ja ti nebi preporucia na 12 karbu vozit :nono:

Izvuce se oko 8ks mozda mrvu vise sve ovisi o nastelanosti.
Malo prouci setupove imas temu "Setup vaseg skutera"
Bolje ti je narucit set dizni i rolica pa stelat a centralni ljubičasti malossi. Otprilike mozda 5.7gr u multivaru,oprugice bile.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju