Tehnički kutak > Garaža

piaggio zip 50

<< < (2/23) > >>

lixtronic:
17.5 ili 19 bi bio plan, pametniji ću bit kad vam slikam cilindar pa mi kažete o čemu se radi, auspuh i meni djeluje kao fuš, jer i nosač je fuš, ugl sve nešto ne stoji kako treba :dontknow: , imam jedan arrow titanium kojemu je otpao prigušivač pa sam ja to davnih dana napravio nanovo, prigušivač od inoxa,kupio već savinute cijevi cijevi zavario perforiranu u prigušivaču, novu vunu u top i pofarbao, pripremio majci za runnera ali je rekla da se po njezinom skuteru nesmije dirat ništa pa će vjerojatno jako dobro poslužit za zipača  :toothy10: btw. kad već pišem i pitam, dali će na ovog zipa pasat taj arrow, on je namjenjen za piaggio lc mašine a ovo je ac, ako sve paše osim nosača to je nikakav problem jer ću njega radit tako i tako na novo od prokroma/aluminija šta već bude pri ruci

pitanje u vezi remena, znači nikakvi kevlar remeni i slične fore nego baš original i tjt?

RunnerSukosan:
Pase na vidu. Samo original nista kevlar i spike! Na cilindru bi tribala bit oznaka proizvodaca

walkay:
Samo naprijed, ako ces serijski remen uzimati, imas Bando kod Auto Krese za 100 i nesto kuna.

steeef:
pa bando bas i nije serijski remen  :icon_biggrin:

lixtronic:
Ok, hvala puno na savjetima i uputama, danas ništa od radova ne vjerujem da ću stić u garažu opće uc, remen znači original, imam tu blizu dvije trgovine dijelovima za skutere pa nabava nije problem

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju