Tehnički kutak > Garaža
piaggio zip 50
lixtronic:
variomat nije malossi multivar ako na to misliš, mislim da je serijski, skinem pa poslikam, na 12 su do sada vozili, plan je svako nabavit 17.5 dell, 8 ks zvuči dosta dobro :toothy12:
mako:
I na 12 mu nist nemoze bit ak je dobro postelan, a postelan mora bit kojeg god da stavis, jedino kit nije u potpunosti iskoristen..
RunnerSukosan:
Poslikaj pa cemo vidit. Ja bi uzeo afrermarket na kit pa makar i polovni
lixtronic:
trenutno stajem po pitanju mašine jer čekam plaću pa cu uzet remen i svjećucu pa cu poštelat karb (imam doma tih dizni m5 masu, jer sam bratu slagao am6 pa sam se bavio par dana sa tim štelanjem :-X ) izvagat trenutne rolice slikat variomat pa cu znat više i više ćete mi moć reć, uspio sam dovest u red poklopac ventilatora... ful je zanimljivo varit tu plastiku :laughing6: slikam i to čim stignem... dok ne sjedne plaća na red bi mogle doc plastike jer i na njima moram napravit neke preinake da to bude po mom guštu kako sam ja zamislio...
još jedno pitanje, obzirom da zip u polini izvedbi ima crne žmigavce i zadnji far, ali bi mene zajebavali na tehničkom da istu stvar napravim? mislim da znam odgovor al eto možda je neko probao već... :(
robyakarider:
Ići će on i sa 12 karbom, ali ne ide niš tako, ja sam se mjesecima vozio sa 12, kad sam stavio 19 skuter je podivljao XD
Sa crnim zmigavcima ne prolazis
Kupis si set crnih, a za teh vratis org, tako ja radim
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju