Općenito > Generalno o skuterima

nexus 500

<< < (5/8) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: rkonfic - 15 Srpanj, 2016, 23:12:25 ---uh malo rasprave na ovu moju temu ačli nitko se ne javlja iz nzagreba ko bi morti znal kaj o dotičnom skuteru za kojin sam pital.  :(

--- Kraj citata ---
U Zagrebu je na tisuće skutera,teško je očekivat da će za svaki link s njuške netko znat nekaj o njemu

nikola.dragicevic8:
Napisao sam ti da preskocis ovaj sa prvog linka jer mi je sve bilo jasno nakon razgovora s tim klincem. Prednja v maska je bojana, nema naljepnica, nisam suguran al mislim da ni sic nije original od ovog modela. Vozen na ovom spuhu od bog zna cega itd. Ovaj sa drugog linka je precjenjen sto se mene tice, al sve ima svog kupca  :dontknow:

steeef:
e to sam cekal,da napises kak sa pulley rolicama variomat se vise zatvori pa kao remen sjeda nize i da na krajnjoj otvorenosti variomat otvori vise nego serijske rolice i gurne remen vislje..cak ima i famozna skica koju je dr.pulley il neki fanatik pustil na net.
to je takodjer glupost,vec sam se raspravljal u vezi toga na drugom forumu pa sam uzel vario i jedne i druge rolice pa sa sublerom mjeril..vario je u pocetnom polozaju vise otvoren nego sa serijskim rolicama,a u krajnjoj otvorenosti fizicki se oslanja na vetilvar tak da mu je to krajnja tocka bilo da imas u variomati dr.pulley ili serijske rolice ili kockice za covjece ne ljuti se..
na koi god skuter stavis lakse rolice,bude zivlji nego sa standardnim

noky007:
Kako objasnjavas 150km/h pri 7250 s pulley i 7600-700 s original?

Corector:
Treba vidjeti do kud ide trag remena s obicnim i tim nosatim rolicama.

Mene samo brine do kud bi te rolice izgurale remen na primjerice quasaru 300 kojem remen ionako malo dodiruje blok.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju