Općenito > Generalno o skuterima

nexus 500

<< < (8/8)

steeef:
kak bilo da bilo,neke stvari koje si napisal fizicki su nemoguce..
a variomatski prijenos nije isti ko na biciklu kolko god to slicno izgledalo,jer remenice nisu neovisne jedna o drugoj ko lancanici na biciklu da saltas posebno prednju i straznju remenicu.
a skuter nikad nema istu krajnju ako remen ide do vrha ili kad je 5-10mm ispod vrha,na bilo kom skuteru i bilo kojem variomatu.
ako iza sjedne do kraja a napred do vrha ima veci prijenosi omjer i s tim nagura i vecu krajnju.
usporedba takodjer prijenosa koi ima 20 000km pa sa tim rolicama i novim komponentama potrosnog dijela prijenosa plus ciscenje i podmazivanje polutki kvacila je isto slabija.
pises da rolice rade poso ko variomat koi nisi probal pa siris dezinformacije nekome ko bude cital i uvjeril se iz tvog subjektivnog misljenja da variomat nevalja jer s rolicama dobijes isto to,al ne denes.jos samo fuzzy washer si zaboravil spomenut.

noky007:
Laprdaš u prazno žao mi je što sam se uopće upuštao u bilo kakvu raspravu s tobom, jer "loviš za slamke", bez konkretnih činjenica.
Sve što sam napisao je fizički tako kako sam napisao bit će i video (ne radi tebe) i ne u ovoj temi ovdje se predebelo u offtopic otišlo.

steeef:
da,manje okretaja,manja krajnja brzina,lakse rolice ali remen guraju vise u variomata..
ko da auto u 3. brzini postize vecu brzinu nego u 5.
da,neznam kaj sam se i ja upustal,dr.pulley rolice rade isti poso ko i j.costa variomat,ali folice kostaju 200+ eura manje..haj end tuning za dzabe,navali narode jos malo i nestalo  :laughing7:

Speedhunter:
Ma j.costa i nis drugo :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju