Općenito > Generalno o skuterima
nexus 500
rkonfic:
Neznam kud staviti temu, a interesira me znali ito išta o ovme konkretno skuteru. Cijena je primamljiva, a ja bi sa 250 na 500. http://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/gilera-nexus-500-cm3-oglas-19602474
rkonfic:
fala na premještanju u pravu rubriku
steeef:
od forumskih naklapanja nema kruva,ono kaj te zanima moraš sjest i ić vidit.
ak je to taj kojeg su išli frendovi gledat,onda i nije neko stanje..
s tim da se po slikama vidi da je bil krknut spreda..prvo kaj nema nikakvih naljepnica na podnici,a drugo kaj nema štitnika za šake na prednjoj masci,vide se samo rupe za njih..očito je bilo skupo to kupit pošto jedan novi taj mali štitnik košta 100 evra.
nexus 500 za male pare povlači za sobom velika ulaganja (radil sam nedavno jednog u kojeg je nakon kupnje uloženo dodatnih 6000kn da bi bil tip top,a plačen je 23000)
sretno ti bilo :hello:
rkonfic:
vidim da je bilo vjerojatno nekahj zlupano , ali je pitanje sad dali su stvarni kilometri i kaj je napreavljeno od servisa . i največe pitanje dali je novi tip motora. U svaki motor treba ulagat u ovoga konkretno odma treba det bar 200 eura to se zna .Bitno da skut nema 35000 a ne 17000 km i neke pi*darije.Ak je bil potrt malo nije problem al ak su dobile vilize znam kaj to povlači za sobom ,zato i pitam jel ima ko kakve informacije.
steeef:
viđal sam skutera sa 35 000 koi su bili u boljem stanju i bolje održavani nego isti takav skuter sa 15-20 hiljada..to sljepo povođenje za malom kilometražom ne znači ništ.
kupiš jeftin skuter koi treba veliki servis,nove gume i još neke sitnice i već si pljunul oko 400 eura +.
mašina je ista na svima,od 2006.g imaju drugačiji tip elektronike ubrizgavanja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju