Evo lagani osvrt na ovaj trip
Petak 26.5. sat zvoni u 5, gasim sat spavam do 5i40
Dizem se, spremanje i kretanje u 6 i 30.
Tocenje do vrha i gas
Voznja je tekla relativno ok do velebita, tamo je puhalo tako jako da me je BUKVALNO nosilo s motora. Cak ga je ohladilo na 1 crticu.. Sto sad?! Odlucio sam ubit brasno u buri
Tako sam dosao do like ,uzasno hladno, motor na 1 crtici, kad das pun gas padne na 0.. Cak sam vidio i vukove, uzas.. Da nema te like put bi bio milina!
foto hochladenKasnije je put bio milina, sunce , ma za OSKARA
Put prode za cas
Tako se stiglo u City
Usidrio sam se kod zenske benzinske i cekao ostale VEVERICE da doskakutaju
gratis bilderI tako poslije peglanja po cityju krecemo u GRAŠO
Bilo je tu nekih spekulacija tko ce UBIT BRASNO u rolNi , a tko ne .. Na kraju je ipak bilo jasno tko je odnio OSKARA
Poslije grase je neki kevlar zavrsio u rijeci
Poslije toga je pao prehrambeni proizvod u KUNE pa svatko sebi.. Cak sam kod suhog dobio sejk pa sam zaspao ko beba
Subota 27.5.
Ja i suhi se dizemo i pravac moto mondo. Tu su pali neki popravci i naravno dobio sam nosac tablice moto mondo koji danas montiram
P.s. rajner je to samo radi slike
Onda idemo na rucak i oko 2 sata sipamo gorivo na full i nema tocenja do senja
3 veverice se spremaju ubiti brasno
bilder kostenlos hochladenbilder hochladen kostenlosGume ISPOŠTOVANE do (š)ibera što neki ni na većim kubikazama ne uspiju
Znaci runneri karb , pj i peza su BUKVALNO ubijali BRASNO u cesti! Rastali smo se kod pumpe na stinici i tako sam zapicio kuci. Izmedu Karlobaga i Senja meni blica auto, aha mjere brzinu negdje.. Usporim ja na 50km/h , a iza mene r1,zx6r,mt07 i r6 poredani, a policajac gleda u cudu kako VEVERICA predvodi grupu
I tako za 2 sata (20:20) sam stigao kuci.
Evo tu neke slikice
Kostenlos Bilder hochladenBrasno je ubijeno, ispostovano, edukovano
Ja sam zadovoljam sa svima, nadam se da su i decki i da nista ne zamjere
Stay 3pped