Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner sp 50 Black Soul

<< < (61/110) > >>

kos7:

--- Citat: RunnerSukosan - 09 Travanj, 2017, 20:36:01 ---Evo jedno otkrice koje sam napravio, mozda vec poznato al meni novo. Znaci polini evo slider i malossi opruge ne idu skupa. Dogodilo se to da mi je taj slider oglodao oprugu ,a opruga je bila cijela ljubičasta pa mozete iz slika zakljucit sto i kako. Jos sam davno vidio da su polini opruge malo sire ,bas kliknu u taj slider dok malossi ne.. Sad gledsm nabavit malossi tc.

Slike stavljam kad doma dodem

--- Kraj citata ---

da nazalos je malojzi tc preskup da se moze odvojit za njega od prosjecne place u rvackoj  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

onda mi je krajnje vrijeme da slozim i svoju  zabicu pa do opet krekece zagrebom. fali jos malo para, ali mislim da bi za dva tjedna i je trebao bit u pogonu napokon :hbusa:

dario007:
Nista malossi tecejca i samo po gasu...

Kos-Sta je u planu od setupa?

kos7:

--- Citat: dario007 - 10 Travanj, 2017, 17:07:52 ---Nista malossi tecejca i samo po gasu...

Kos-Sta je u planu od setupa?

--- Kraj citata ---

serijala multici zeiks, samo mi je skut ove godine odlucio biti bad boy

dario007:
sta te prca?

brat je vozio fine setupe a ti bus serijalu,nejde to tako,zato se runner i buni  :jerk:

RunnerSukosan:

--- Citat: CoK - 10 Travanj, 2017, 09:55:58 ---Mjerenje ispusnih plinova na base turpiji Trkaca je pod mus!

A prenos? Kad se on ugrije i kad oslabi, mozda stavit serijski kiler na deklo pa neka sirkulise. Il zabrtvit dekloP i natocit vode unutra, jos ti ja ribu dam pa nek cisti kvacilo i remen dok je unutra  :toothy9:

--- Kraj citata ---
Bata saug je bas odlepio od tih riba, al krivih riba!!! :toothy12: napravit cemo akvarij od prijenosa ,Prozirno deklo,voda ,ribe i tjt :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju