Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner sp 50 Black Soul
RunnerSukosan:
@Cok - probana danas ngk 10tka i malo se to poboljsalo al dogodilo se to da ujutro upalio iz prve i oko 2 kad sam isao iz grada da je jako tesko palio (naravno zbog hladnije svjecke) sto mi je bilo ispod casti !!! Zato ce ostat ngk 9tka pa makar zakuhao al palit ce iz prve :laughing7: Na veci kiler me inspirirao corector s njegovom vevericom al nije on ni lud ;D
@Klokot - ako mislis da ne ide slobodno dodi s ekipom sljedeci put pa probaj :icon_thumright:
Evo.corrector objasio :toothy12:
Corector:
Šteta što nemaš rupicu na auspuhu da mu tutneš EGT sondu pa da zabilježimo tu razliku. Tebi bi dobro došla u ovoj završnoj fazi štele.
Ako uzmeš egt, moći ćeš izmjeriti i temp. tekućine ,imaš za neku iću na ebayu. :icon_biggrin:
RunnerSukosan:
Evo jedno otkrice koje sam napravio, mozda vec poznato al meni novo. Znaci polini evo slider i malossi opruge ne idu skupa. Dogodilo se to da mi je taj slider oglodao oprugu ,a opruga je bila cijela ljubičasta pa mozete iz slika zakljucit sto i kako. Jos sam davno vidio da su polini opruge malo sire ,bas kliknu u taj slider dok malossi ne.. Sad gledsm nabavit malossi tc.
Slike stavljam kad doma dodem
bilder kostenlos hochladen
CoK:
Mjerenje ispusnih plinova na base turpiji Trkaca je pod mus!
A prenos? Kad se on ugrije i kad oslabi, mozda stavit serijski kiler na deklo pa neka sirkulise. Il zabrtvit dekloP i natocit vode unutra, jos ti ja ribu dam pa nek cisti kvacilo i remen dok je unutra :toothy9:
Tomi_ZG:
Bata Saug ti si od ribe odlepio,bukvalno :toothy12:
Sad će on za 2tj. da dođe kod nas sa vevericom,pa ćemo fino na parking tik taka,konobarica će da nosi belo&miloš,a mi ćemo pošarafit ovo zamorče
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju