Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner sp 50 Black Soul

<< < (62/110) > >>

RunnerSukosan:
Kos daj slozi neki base, nisi inace fensi :jerk: A ovaj slider je dugo o obitelji al ocito je vrijeme da ga zamijeni tc ;D

SF2 Freak:
Malossi centralni je smece ;) Omeksa za 2dana i postane kanta. Seijala samo  :laughing7:

RunnerSukosan:
Bijeli malossi  :laughing7:

CoK:

--- Citat: RunnerSukosan - 10 Travanj, 2017, 18:23:44 ---
--- Citat: CoK - 10 Travanj, 2017, 09:55:58 ---Mjerenje ispusnih plinova na base turpiji Trkaca je pod mus!

A prenos? Kad se on ugrije i kad oslabi, mozda stavit serijski kiler na deklo pa neka sirkulise. Il zabrtvit dekloP i natocit vode unutra, jos ti ja ribu dam pa nek cisti kvacilo i remen dok je unutra  :toothy9:

--- Kraj citata ---
Bata saug je bas odlepio od tih riba, al krivih riba!!! :toothy12: napravit cemo akvarij od prijenosa ,Prozirno deklo,voda ,ribe i tjt :laughing7:

--- Kraj citata ---
dobre ribe volim gledat a svoju sam upeco odavno  :glasses9:

Ja samo zbijam sale, kakvo mjerenje koje pm, bela kafa svecica i samo na uho da cujes da se dere i to je to!

Sljedeci tjedan regam srku pa cu se valjda pridruzit điru.

@ Tomi - odlepio, al bukvalno!  :laughing7:

Nego...jebes centralni ljubicasti, kakav je to stap ispod njega? Jel ima baitrunner? Jel na prodaju? Hahaha

RunnerSukosan:
Ma.i ja se šalujem ,bez brige ;D :frajer:

Cok upravo si zagriza zza mamac :laughing7: Vidim.ja stap u garazi i reko.idem ga stavit na stol da.vidim oce li cok zagrist :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju