Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner sp 50 Black Soul

(1/110) > >>

RunnerSukosan:
Pozdrav svima evo da i ja predstavim svoj skuter  :hello:
Radi se o gileri runner sp 50 2014, kupio sam je lani s 4000km za vrlo nisku cijenu (u odnosu na ostale gilere tog godista na njuskalu) s garancijom i tehnicki 2 godine.
Na sebi je imala zx auspuh,multivar,5.7valjke,bilu centralnu znaci nista posebno, a dobio sam i original dijelove . Tako sam se vozio mozda 500km pa sam otvorio deklo da vidim u kakvom su stanji valjcici, valjcici su bili pojedeni pa kako nisam imao pri ruci nikakve neg 6.3 ubacio sam njih za prvu ruku ,a posli su dosli opet 5.7 valjci i ljubicasta centralna i svicica nova na 5000km.
Iii tako skuter nakon godinu dana kod mene ima 10500km i vrijeme je za servis znaci remen,svicica,filter zraka i to je to.

kostenlos bilder hochladen

Prijasnji vlasnik je poskidao naljepnice ali ja ih mislim vratit jer preferiram serijala look.

E sad imam jedno pitanje na oko 6000km se pojavio problem da se osovina sto ide kvacilo na njega ostetila ii pocela je trest uzasno ii kako sam morao doc doma u meduvremenu se raspao lezaj dekla. Kako zbog obaveza nisam imao vremena sam to napravit odvezao sam ga u servis jer mi je trebao skuter a oni su ga rekli do sutra napravit i tako oni mene zovu da su prominili osovnu lezaj i to sve i kaze lik da dam 980kn za novo deklo jer ovo nije u centru kao iskrivilo se i da imam garanciju i sve skupa 2000kn sto sam odbio  i platio 850kn dijelove i servis. Zanima me jel moguce da se deklo iskrivi jer je lik reka ce se osovina opet pojest zbog toga sto je meni malo cudno?

RunnerSukosan:
Napokon stigli dijelovi za servis pohvala MS webshopu na brzoj dostavi  :icon_thumright:

Remen stari vs novi
https://postimg.org/image/pv1aqa4u9/
Eee sad jer su se blokovi malo zaprljali odlucio sam i to ocistiti

upload a gif
Na kraju sam to sve smontirao iii upalim ja skuter aa ono poceli skakt okretaji s 1 na 2k i tako cilo vrimee ko da ce se ugasit ii ajde sjednem jaa bacim diir aa skuter trokira trokira i tako sam ga vozio 20khm dok se nije ugrijao ii onda ajde vozi on ii tek ima snage iznad 9k a ispod 0 ii odma sam possumnjao na svjecicu jer svi govore ngk br9es najbolja ii jos da napomenem lulica ne sjeda ko na champion sad to je vjv jer imaju vrhove razlicite al kad sam vratio champion skuter ide normalno nemam se na sto pozalit. Nemam ustvari problem neg me zanima zas nece radi normalno s ngk? Ii proda san ljubicasti cestralni i ubacia serijski al vracam opet ljubicasti a do toga nije sigurno.

miha12357:
nikakvo cudo da svjecica nevalja...ja sam isto 9ku kupio
kod krese...i nece upalit skut a kamoli radit

RunnerSukosan:
Svi je hvale aa ono k..ac od 43kn
Champion 20kn ii ide kako spada
Planiram sad bacit relaciju zadar-rab paa cu samo uzet novu champion i "lagano"   :toothy12:

Corector:
Ta Champion od 20kn uredno traje 5000km, a i tada joj je vec krajnje vrijeme za zamjenu jer se minus elektroda pojede pa bude spicasta (piaggio lc50 sa ZXom).

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju