Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner sp 50 Black Soul

<< < (7/110) > >>

RunnerSukosan:
Volim to cuti :icon_biggrin: Kad sam vidio cijenu odma sam ih narucio jer ako se ne varam kod nas su obe oko 900kn (100kn gore dole) a ovo ce me izac 781.55kn skupa s montazom.
Danas me save skoro nisu plastika i glave dosle dohvatile se vode i odma pocele teci haha
Znaci uhvati me iznenada kisa u gradu i sad ja usporim i gegam se 20 i idem zakocit na semafor a kamion ispred mene ,kad je to pocelo klizit bilo mi je jasno da cu ga poljubit jer su obe gume klizile ko po ledu. I ajde nekako sam skuter usmjerio u desnu stranu i samo ga zakacio rucicom kocnice koja se naravno iskrivila.

Corector:
Ak je to Sava Mc28  Diamond, ja sam s njima plovio kao pravi mornar i to po suhoj cesti na +34°C. A po kisi kao da su ubrzavale prilikom blokiranja.

RunnerSukosan:
Tocno te nesrece  :angry7:
Samo sto sam takao kocnicu one otplovile u kamion a opet sreca u nesreci da nije kamiona ja bi nastavio plovidbu kroz crveno..

avr freak:
pazi samo kome nosiš na montažu i super bude, da ne spomeneš sve Bogove isto kak je i Tomi :zubo:

Tomi_ZG:
Samo lagano po zavojima prvih 50ak km dok su nove,guma je vrhunska,a nakon mc28 to je amerika,skuter sam pada u zavoj,samo ih prije jačih nagiba malo zagrijat,ne pretjerivat na hladno,budeš vidio,al mislim da ćeš nakon par dana bit jako zadovoljan

Onda baci test na ovom 180 zavoju,to je blizu tebe pa pretpostavljam da znaš di je to,samo pazi na rupe  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju