Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner sp 50 Black Soul
RunnerSukosan:
@avr freak Odnit ce se provjerenom coviku ne brini haha
@Tomi_ZG Mislim da je sve nakom save amerika haha
Danas ide montaza pa javim dojmove kroz par dana.
Taj zavoj je u Bibinju selo do idealan za gume testirat :toothy9:
Tomi_ZG:
Pazi u tom zavoju da ne bi bile abrajsane plastike :laughing7:
Auto tam voli klizat preko nosa,za skuter ne znam,ak ne padneš gume su položile ;D
RunnerSukosan:
Ne brini znam taj zavoj dobro :icon_biggrin:
Sve mos samo plastike nek su na mistu ;D
Te plastike su ko suho zlato, na proslom motoru sam ih posteno oderao pa kad sam isao pitat koliko u piaggia dodu (prednja maska,ralica,naljepnice) moglo me srce strefit (5000kn). U biti isao sam pitat cisto da vidim sto ce "pametnoga" reci, i kazem ja njemu imam bolju ponudu ne hvala, a on pocne da necu imat garanciju i lipo sam mu rekao da mi njegova garancija ne treba :toothy12:
RunnerSukosan:
Update :toothy12:
Gume montirane prije 3 dana i mogu samo rec da sam pre zadovoljan motor ko da je zaljepljen za cestu cak se i strugalo nogarom ;D i prosao je test na onom zavoju ni jednom nije proklizao ni nista. Morat cu tomiju postom litru poslat :toothy9:
I rega je obavljena izaslo me 480kn + kava za frenda s tehnickog sto ga je drzao na 45kmh (52) :icon_biggrin:
Edit: montiranje guma je bio pravi smijeh odem ja u Vulkal na montazu jer smo se dog da ce za 100kn sve obavit. Al majstori su toliko smotani da boli glava.. Morao sam im rec prvo kako se skida auspuh jer su ga cupali ko budale onda su zaboravili skare skinit pa sam im i to morao rec,kad su skinili gumu morao sam im objasnit cemu ona crvena tocka na gumi sluzi i pokazat smijer rotacije,zatim nisu znali auspuh vratit sto sam im isto morao pokazat i onda su ajde prednju gumu sami skinuli a kad su je vracali konjina okrenuo disk na suprotnu stranu od skara i onda sam mu i to morao rec i jos pokazat kako se senzor za mjerenje brzine montira i onda su mi rabata dali jer su valjda i sami skuzili da su smijeh..
avr freak:
i cijena tog sporta s rabatom je bila koja?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju