Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner sp 50 Black Soul

<< < (6/110) > >>

skoda90:

--- Citat: RunnerSukosan - 02 Rujan, 2016, 20:13:25 ---Lezaj je izvaden guranjem krutog sapuna i nabijanjem improviziranim alatom

--- Kraj citata ---
Mozes malo ovo pojasnit jer mene isto ceka a nemam alat za vadjenje lezaja  :toothy11:

RunnerSukosan:

--- Citat: skoda90 - 02 Rujan, 2016, 21:14:16 ---
--- Citat: RunnerSukosan - 02 Rujan, 2016, 20:13:25 ---Lezaj je izvaden guranjem krutog sapuna i nabijanjem improviziranim alatom

--- Kraj citata ---
Mozes malo ovo pojasnit jer mene isto ceka a nemam alat za vadjenje lezaja  :toothy11:

--- Kraj citata ---
Vrlo je jednostavno uzeo sam tvrdi sapun za ruke krtio ga i lagano gurao kroz rupu na lezaju zatim nabijao ovom spikicom jer fi sipkice odgovara fi-u rupe na lazaju tako da sapun ne izlazi van (naravno nabijas sipkicu cekicem) i kako sve vise sapuna ima unutra on dize lezaj dok skroz ne izade. Vrlo jednostavno u biti. Nadam se da sam dobro objasnio :icon_biggrin:

skoda90:

--- Citat: RunnerSukosan - 02 Rujan, 2016, 21:28:43 ---
--- Citat: skoda90 - 02 Rujan, 2016, 21:14:16 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Vrlo je jednostavno uzeo sam tvrdi sapun za ruke krtio ga i lagano gurao kroz rupu na lezaju zatim nabijao ovom spikicom jer fi sipkice odgovara fi-u rupe na lazaju tako da sapun ne izlazi van (naravno nabijas sipkicu cekicem) i kako sve vise sapuna ima unutra on dize lezaj dok skroz ne izade. Vrlo jednostavno u biti. Nadam se da sam dobro objasnio :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Tako sam i mislio ali bolje pitat jer jos nisam cuo za ovu metodu!
Zahvaljujem  :toothy12:

RunnerSukosan:
Update update  :icon_biggrin:  :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Stigle gume Pirelli diablo scooter po Tomijevoj preporuci, narucene su preko njemacke stranice reifen.com. Izasle me prednja i zadnja 75€ + 10€ dok su dosle do mene,montaza 150kn koja sutra slijedi pa javim dojmove.

Corector:
Ja vidio na svoje oci da je tomi zbrajsao diablo do ruba, dakle   valja :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju