Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner sp 50 Black Soul
steeef:
kad je na sredini to je radna temperatura,vozili su i jace setapove na serijskim kilerima pa se nije pregrijavalo..kakav vxr kiler,kakvi bakraci :icon_biggrin:
RunnerSukosan:
Pa onda je meni motor cijelo vrijeme bio pothladen jer je serijala radila na 3 ,dr evo isto kad je ispod nekih 20°C
Daj nek mi cok onda jednu ribu da, da stavim u posudu ,cuo sam da to dobro hladi :laughing6:
Ja cu izmjerit temp u posudi i kod glave pa cemo vidit koliko je to zapravo stupnjeva,al prvi voznji je def najbolje isao na 3 crtice.
CoK:
Ima riba ne brini, to je najmanji problem
Kad i ako stavis kiler veci, bilo bi ruzno za vidit da stavljas karton na pol kilera ko na tamicima i golf tricama... probaj, vidi, javi
Klokot:
Super izgleda vjeverica, jos da tak ide.. ::) :laughing7:
Corector:
Srednja crtica bi trebala predstavljati nekih 60°, treba provjeriti termometrom, a u posudi imas do 5°C manje nego u cilindru.
Sad po ovom vremenu ne bi smio imati nikakvih problema.
Po ljeti base grije do 80°C, medjutim ako si picajzla onda ce te sekirati osjetan pad momemta (ulijeni se, slabiji start) jer se vise grije i sam blok te prijenos.
Zato kad stavis veci hladnjak plus termostat, imas 60-65°C od nule pa do +40°C. I nema tog boga da pregrijes motor niti osjecas pad performansi. Ja sam stavljao najlon preko zime da mi sto jace grije kako bih iskoristio topli zrak kroz one resetke za "grijanje" nogu, medjutim nista ne osjetim kad vec imam zimske nepropusne hlace.
Ako te ne dira taj pad performansi koji se vec osjeti na 70°C onda nemas potrebe za takvim kemijanjem. Nije to neka ogromna razlika, ali kad na kraju zbrojim dosta toga nakupi se.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju