Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner sp 50 Black Soul

<< < (58/110) > >>

dario007:
Ako je termostat ispravan potpuno isto bi trebalo biti,samo ce se malo kasnije zgrijati.Po hladnijem vremenu pogotovo i tu ce termogrupa biti pothladena vecinu vremena...

RunnerSukosan:

--- Citat: CoK - 03 Travanj, 2017, 14:01:36 ---@tomi - zaboravio si lulice razlicitih promjera  :icon_thumright: u zg se 18 i tri frtalja pokazala d best

Dobro, ako ti kazes da se grihe i da oslabi ja nemam sta tu, ipak znas kako se ponasa, tvoj je skuter, ali trebao bi on raditi bez problema na serijskom kileru...mozda da nije problen u termostatu da se ne otvori do kraja...ja bi ga iscupo van  :)

--- Kraj citata ---
Cuo sam da je u zg najbolje vozit na ribljem ulju? Super ste me edukovali da budem spreman za zagrebacki "vazduh"! Ja sam dosao do zakljucka da je taj zrak opasan ko dušična kiselina :laughing7:

Ma niste vi mene skuzili decki ,ne stavljam ja taj veci kiler jer jr meni dosadno il jer mislim.da treba. Skuter se bas brzo ugrije i digne temp i osjetis da je dosta oslabio, ja sam isto bio uvjeren da ce radit na serijskom hladnjaku. Eh sad moguce da je tajvance pakovalo neki neispravan termostat pa mi ne otvara do kraja i grije se. Provjerit cu to svakako! Sistem je odzracen pa to mozemo prekrizit. Ako se ispostavi da je termostat ispravan ne gine mi veci hladnjak, jer pricao sam i s perom samo ce se kasnije zagrijat i tjt. Izmjerit cu ja i temp da budemo 100% sigurni.

Ccc nitko se nije usudio probat pa sad ispada da haluciniram (sale malo) :laughing7:

Tomi_ZG:
Zrak je bome opasan,pogotovo kad strusimo par litri&vode  :laughing7:

Ja bi reko da nekaj od sistema indikacije temperature ne valja il je samo čudno baždaren,jer prvi put čujem da pia base treba vxr kiler

RunnerSukosan:

--- Citat: Tomi_ZG - 03 Travanj, 2017, 15:35:28 ---Zrak je bome opasan,pogotovo kad strusimo par litri&vode  :laughing7:

Ja bi reko da nekaj od sistema indikacije temperature ne valja il je samo čudno baždaren,jer prvi put čujem da pia base treba vxr kiler

--- Kraj citata ---
Ma posli litre disemo na skrge brate :headbang:

Ma to je sve pocelo s toplijim vremenom al po noci je ok. Al i temp je po moci niza.

firkefica:
jos si pogledaj da ti nije kiler ili koje crijevo zastopano

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju