Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner sp 50 Black Soul

<< < (57/110) > >>

CoK:
4 od 8 je standard, a da dode i na 7 od 8 na uzbrdu nema veze...nema potrebe za vecim kilerom jer ce ti radna biti uvjek ispod potrebne

Setup karba je skoro ko na mom 172  :toothy9:

Jesi vozio od suhog SFa?

RunnerSukosan:
3 od 8 mu je radna temp i tu je uvijek fino isao ,na 4 se vec lagano osjeti da slabi,a na 5 imam mrtvu kravu pod m#dima. Bas se brzo zagrije ,od moje kuce do magistrale 3 crtice ,a to je nekih 300m. Zna pero.

Cc braca po postavkama karba :laughing7:
Ehh nisam pezu probao :sad1:Pezu voze samo bakice i suhy :laughing7: Salu na stranu fino ide peza , jos kad se suhy rasiri ide 5kmh vise :toothy9:

Eto mene uskoro u Zg sa runnerom pa se izredajte za test run :P

dario007:
Tako se i moj brzo grije.Doslovno je u 500m na radnoj temperaturi.Problem je bio sto mi je radna bila oko 80C,presao sam sa br8 na br9 svjecicu i spustio 10ak stupnjeva radnu temp.Sve se bojim kako ce to biti na ljetnim zegama :(

Javi se kad ces ici za zagreb da se nademo na nekom picu ;)

Tomi_ZG:
Eto i Čok potvrđuje da je sve ok pa se ostavi muke s drugim kilerom,da se stvarno pregrijava već bi cviko,eventualno ak ti je dosadno probaj izvadit termostat jer na dr evo glavi to nije problem,pa vidi kak će bit,lako ga vratiš nazad

Kad ćeš dolazit obavezno ponesi dizne,ler dizne,igle,klipiće,jedno 3 vrste spužvi raznih gustoća,pa baci prvu štelu na velebitu,samo pazi da ti ne ispadne karb po putu,a početno štelanje obavi u garaži doma,obavezno sa otvorenim vratima

CoK:
@tomi - zaboravio si lulice razlicitih promjera  :icon_thumright: u zg se 18 i tri frtalja pokazala d best

Dobro, ako ti kazes da se grihe i da oslabi ja nemam sta tu, ipak znas kako se ponasa, tvoj je skuter, ali trebao bi on raditi bez problema na serijskom kileru...mozda da nije problen u termostatu da se ne otvori do kraja...ja bi ga iscupo van  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju