Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner sp 50 Black Soul
Corector:
Nemoguce, to si sve mogao dobiti s dodatnim podesavanjem karburatora i podmazivanjem bolcne starog multivara :toothy12:
Dobro dosao u klub Veverica koji cemo uskoro otvoriti :toothy10:
RunnerSukosan:
Ma "tavat" mast je mama ,a sarafic smjese tata :laughing7:
Jedva cekam otvorenje! :toothy12:
SF2 Freak:
E isti problem kao ja si imao. Samo ja svoji nisam odklonio. Meni isto , sa 0 jebeno krene i vrti sve na 7500. Ali kada recimo sa 60 usporim na 20 i dam gas onda krene razvlaciti od 3000 pa sve do 7500 i start je koma. Ja ne pripisujem to variomatu jer srce mi neda da pljujem po magicnom Doppleru , nego ja to sve pripisujem žabarskom zelenom centralnom federu cak imam i zabarski remen. :laughing3: :laughing3: :laughing3:
Sve bum to pihitao van i ide sve na high quality
RunnerSukosan:
--- Citat: SF2 Freak - 09 Ožujak, 2017, 20:22:21 ---E isti problem kao ja si imao. Samo ja svoji nisam odklonio. Meni isto , sa 0 jebeno krene i vrti sve na 7500. Ali kada recimo sa 60 usporim na 20 i dam gas onda krene razvlaciti od 3000 pa sve do 7500 i start je koma. Ja ne pripisujem to variomatu jer srce mi neda da pljujem po magicnom Doppleru , nego ja to sve pripisujem žabarskom zelenom centralnom federu cak imam i zabarski remen. :laughing3: :laughing3: :laughing3:
Sve bum to pihitao van i ide sve na high quality
--- Kraj citata ---
Ma frende moj problem je bio multivar tj piksa , stvarao se debel sloj crne naslage i skripala je i zapinjals sto je rezultiralo svemu nabrojanom par postova prije i jos bi se jednako vrtio sa svim rolicama skoro. Al naravno dobit ce i on novu priliku pa mu ugradujem novu piksu.
Tvoja ljubav prema french stuff- u nam je svima poznata tkd ne sumnjam da nece bit nesto iz njihove kuhinje hahaha
Saad sam spreman i za tripovanje :icon_biggrin:
RunnerSukosan:
Evo nisam nista pisao, a iskreno nista posebno ni radio.. Recesijski setup (17.8 lulica ,dizna 78 i igla sredina ,smjesa krug ipo) je bacen u dzubar i presao sam na "ultra veverica" setup (19 lulica, dizna 80,igla skroz potopljena i saraf smjese na krug i 10). Sad motor izbija leda i odlicno ide :headbang:
Ko sto se zna tripovao sam u St sto mi je pomoglo da vidim kako stvari stoje. Skuter izdrzao bez problema ali me je malo temp zezala (putna 4 od 8 crtica ,uz brdo 5 od 8) tkd cu nabavit vxr kiler i toe je to. Inace presao sam 2000km od ugradnje bez problema tkd je veverica spremna i za duze tripovanje :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju