Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner sp 50 Black Soul
Dax:
Auuuuuu 4l mrak,ali dobro to je otvorena cesta!
Jucer stavio novi malossi tc i novo pollini 3g kvacilo,ustelao ga da hvata na 5500 i da se vrti na 10400,punooo je bolje sad i rijesio fals,ali po zagrebu nikako ga dobit ispod 7-8l,stalno kreni stani i full gas,ali sad ide ko vrag
Jos malo dostelat frgu kad teperature dodu na 15+
Krivo sam ti rekao onda,meni su bijeli federi i hvata mi na 6000,ali proklizava,sa crnim mi je hvatao na 5000 i nije bas kretao kako treba,sada sa ustelanim 3g kvacilom hvata lagano na 5000,a krece na 5500 zako da mislim da ce to biti taman,probao sam nastelat na 4000,4500 ali nije to to,sada na 5500 je zasada odlicno
Corector:
Nema srece s multivarom, iako to nije pravilo jer se desava i na drugima, ali nije poslusao savjet da namaze broncu s tavatnom mascu, garant je to kljuc uspjeha :confused5:
E dax, bas si me podsjetio s ovom otvorenom cestom, imam onaj Axe brojac zena, pa cu ga iskoristiti za brojanje startova u gradu, nisam se nikad s tim pozabavio. Bit ce mi zao restartirati brojac, ali posuditi cu vam svima da izbrojite startove kako bi povratio stare brojeve :headbang:
Dax:
Da da to sa tovatnom je istina,bolje bi se vrtio :D :D :D
Znaci axe se koristi na veliko ......? 8)
Taj grad me ubija,a taj brojac bi bas mogli ugradit,mislim da je pola potrosenog goriva na startu ;D
RunnerSukosan:
--- Citat: Corector - 04 Ožujak, 2017, 10:45:36 ---Nema srece s multivarom, iako to nije pravilo jer se desava i na drugima, ali nije poslusao savjet da namaze broncu s tavatnom mascu, garant je to kljuc uspjeha :confused5:
E dax, bas si me podsjetio s ovom otvorenom cestom, imam onaj Axe brojac zena, pa cu ga iskoristiti za brojanje startova u gradu, nisam se nikad s tim pozabavio. Bit ce mi zao restartirati brojac, ali posuditi cu vam svima da izbrojite startove kako bi povratio stare brojeve :headbang:
--- Kraj citata ---
Pero mislim da si pomijesao muskarce i zene :laughing7: :laughing7: :laughing7:
RunnerSukosan:
Updateeeee :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Danas je ubijeno brasno na najjace! Kupljen polovan/nov multic,zagladio ga smirglom 1500 ,smontirao i gle cuda. Znaci motor vrti cca 10000 sa 6.4 gr bez problema,ubrzava,meduubrzava za oskara. Ne mogu jos sebi doc hehe Nema kola,nema druma bez sofera :toothy12:
Sad je stavljena tocka na i i imam pravu vevericu napokon! Bit ce i video uskoro
bilder hochladen kostenlos
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju