Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner sp 50 Black Soul

<< < (54/110) > >>

RunnerSukosan:

--- Citat: CoK - 21 Veljača, 2017, 20:03:18 ---Znaci na tabli je 12ak crtica, puta 40km je 480ak km sa 7 ili 8l koliko je to kod runnera rezervar...znaci runner ne trosi nis bokte!

Vidio sam kod suhog taj dopler vario je bomba...sad pitanje kakve su performanse u odnosu na malossi i polini kad je u pitanju samo plug and play, , ali drzim do toga da bi isao i sa serijskim jako dobro i da nebi bilo prevelike razlike. Ova bolcna je za otpis...

--- Kraj citata ---

Sad cemo vidit koliko sam potrosio al djeluje obecavajuce, ovaj runner ima 8 crtica ako se ne varam? Al dobro realno gledajuci vjv je potrosnja od 3.5-4l ,detaljnije kad odem do pumpe.

Vidio sam na njegovim slikama i ne izgleda lose,staze idu do kraja. Polini i serijski iz vana izgledaju indenticno.. Al na kraju krajeva il doppler il multivar polovni da znam da radi ..

RunnerSukosan:
Prodajem pepeljaru,malo koristena,stanje odlicno, unikat ,jedina talva u RH. Cijena 1000 kn sto je orava sitnica za ovako nesto. :laughing7:

Bilder hochladen

Ovo je za otpis na najjace hahaha

kos7:
imam i ja jednu takvu, sad bar znam kolko traziti za nju hahaha

Sezona je lose pocela po za multice  :angry9:  :toothy9:

Dax:
Iiiiiiii?
Jesi ustelao prijenos?
Kolika je potrosnja?

RunnerSukosan:
Dax- ma tek ssm jucer izbacio ovaj smecarski multivar i ubacio polini hi-speed kao prolazno rijesenje dok ne uzmem doppler il ispravan multivar. Tkd slijedi stelanje prijenosa iznova mada mislim da necu to tjerat pod konac jer cu ga ionako maknut prvom prilikom.  Sto je i corrector primijetio da padaju okretaji nakon 60kmh al dobro naoruzao sam se centralnima i remenjem pa ce se i rijesit!
Potrosnja moje voznje cca 4l i jako sam zadovoljan, znaci relacija Sukosan-Zadar i voznja po Zadru.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju