Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner sp 50 Black Soul

<< < (53/110) > >>

RunnerSukosan:
Hehe da da ;D ako netko ne vjeruje nek dode u sukosan ,ulije pun rezervar pa vidi dokle ce doc :icon_biggrin: :icon_biggrin:

A nist dax, deo sprej u ruke i trazi fals, eo ja sam svog za sat ustela..

Dax:
Tako ce i bit,vidim prirubnica otisla sigurno,sad idem jedan dan u ducan pa cu vidjet par komada i koja mi najbolje odgovara
Nek si ti rijesio ovaj svoj,sad si spreman za sezonu

RunnerSukosan:
 Rijesen za zimsku sezonu hehe za ljetnu ide prestelavanje na 19mm lulicu ;D

RunnerSukosan:
Evo kratki pit stop danas, odlucio sam pogledat sta onaj traljavi multivar radi... Bolcna opet puna smeca,sreca sad nije bilo toliko gruda, naravno proba sam.ga u ruci zavrtit i zapinje ko .... necu sad rec :laughing7: :angry7: I tako ja stavim polini hi-speed i gle cuda motor mirno radi i ne trese toliko i ajde ja probam krug al se traljavo ponasa, treba dosta tvrda centralna za njega... I tako sad nezz sto.bi vise, ako uzmem multivar opet je 50:50 da dobijem s#it ,polini ima neku hi speed evo.verziju al niko nema iskustva s njim, malossi mhr 2000 je navodno malo kvalitetniji , na kraju mi dode da uzmem onaj doppler pa.kud puklo da puklo ;D

Naravno ovo ocistim s bolcne i kad odem krug opet se stvori i zapinje..

CoK:
Znaci na tabli je 12ak crtica, puta 40km je 480ak km sa 7 ili 8l koliko je to kod runnera rezervar...znaci runner ne trosi nis bokte!

Vidio sam kod suhog taj dopler vario je bomba...sad pitanje kakve su performanse u odnosu na malossi i polini kad je u pitanju samo plug and play, ali drzim do toga da bi isao i sa serijskim jako dobro i da nebi bilo prevelike razlike. Ova bolcna je za otpis...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju