Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner sp 50 Black Soul
RunnerSukosan:
Upravo sam zamijenio oprugice na kvacilu, umjesto malossi crnih dosle su serijske. Skidanje oprugica je bilo vrlo lako uz ovaj poseban alat :D
Komad zice i sarafciger, zicu zamotat i provuc sarafciger,provuc kroz oprugicu i ide dole ko od sale hehe
Sutra slijedi proba!
Dax:
Znaci tc je rijesio problem?
Sta su ti crne pretvrde?
Crni primaju na oko 5000,da ti nece kuplung pocet vrtit prije multia?
Na ovom tvom setupu mi se cine crni taman,ajesi probao bijele srednje,oni su na oko 6000?
RunnerSukosan:
Tc ,da tj ako cemo bit precizniji evlo slider od polinija. Crni primaju na 5500 kod mene ,ali zbog slidera primaju na 6000 pa malo vise proklizava al boli me briga vratit cu crne ionako ne vozim trke pa da mi je bitno ocel kuplung malo vise proklizavat ili ne.
Ima polini neke mekse od crnih al to.necu uzimat u skoroj buducnosti...
Serijske nisu dobre,zagusi se u startu kratko oa potegne..
RunnerSukosan:
Eo posto su krizna vremena, cijene rastu i sad je in pratit trendove odlucio sam i ja :laughing7:
Malo sale hehe
Znaci posto je zima i trazi se malo veca dizna odlucio sam potrosnju max pristisnit. Lulica je smanjena na 17.8 mm i postelano pod konac. Mozda jos bude trebalo iglu pomaknit al otom potom.
Nakon 40km gradske voznje uzeo je samo 1 crticu, performanse su i dalje odlicne. Dizna je 78,igla sredina,smjesa na krug i 35. Na ljeto se vraca lulica 19mm.
Dax:
40km i samo jedna crta?......
E da je meni tako,ja muku mucim sa stelanjem,sada opet fals zrak,a mislim da nije samo prirubnica u pitanju.
Ja sad ako napravim 70km sa punim rezervarom gladim bradu hahahaha
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju