Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner sp 50 Black Soul

<< < (51/110) > >>

SF2 Freak:
Imao sam sve i probao sam sve bar na Sport cilindrui mogu reci da je drevo stvarno davao 130% iz sebe  :laughing3:
Sada je 50CC serijala trosi 2,5L i opet  kolje i ubiva   :toothy10:

Tomi_ZG:
Suhi toliko truda a video nikak da vidimo  :toothy12:

SF2 Freak:

--- Citat: Tomi_ZG - 07 Veljača, 2017, 21:56:21 ---Suhi toliko truda a video nikak da vidimo  :toothy12:

--- Kraj citata ---
Hahaha krenuo si i ti isto. a kaj ces nikao da snimim ali eto okacio sam stap i kanap o klin tako da se sada bavim samo tvornickim dijelovima.

Groš:
Ako ti nesto pomogne, ja sam imao na runneru 2007 malossi multivar 5.5gr malossi mhr replicu spuh i ljubicasti malossi s tcom, od starta do kraja okretaji su bili konstantni  10500 mozda 100 200 pada rasta, bez tca su mi znali past ispod 10000 cak pa je rupa bila,s tcom mi se znatno popravilo ,zeleni mi je poslje na malossi sportu bio prseslab pa je i dalje ljubicasti i tc bili i odlicna kombinacija, kasnije na novu srku istu kombinaciju imao i odlicno je bilo bez pada okretaja

RunnerSukosan:

Evo kratki video ubrzanja sa R-rom. Karb nije skroz postelan ,iglu sam spustio posli videa jer je trokirao na malom otklonu i moram vidit sto mi svjecica kaze posto mi stara svjecica nije boju pokazivala. Rolice isto mogu ic lakse da se R zavrti punim plucima al ovo mi je za cestu i vise nego dovoljno. Centralna je ljubicasta s tcom i drzi okretaje ok, cekam sad posiljku od suhog sa s6 medium centralnom i polini 20kg da experimentiram malo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju