Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner sp 50 Black Soul

<< < (50/110) > >>

kos7:
posudi od nekog ak mozes tc i zeleni pa kombiniraj tc s ljubicastim, zeleni, i tc+ zeleni
najbolje isporbat pa vidit kak najbolje radi i onda tak ostavit

kad dodem na ljeto ima da od 0 do litre i vode ide u na istim okretajima  :toothy9:

RunnerSukosan:
A.nemam od.nikog posudit moram kupit pa idem.na srecu. Jedino mi je polini 26kg i evo.slider dobro drzao okr tkd sad moram malo gimnasticirat.
Vidit cu sad kako ce mi trosit s rucnim cokom al vjv ce se smanjit rupa naa boxu da pritisnem potrosnju.

Uz litru i vodu ima da rokamo do (š)ibera :laughing7: Nemoj da te ne bude hehe

kos7:

--- Citat: RunnerSukosan - 07 Veljača, 2017, 21:02:28 ---A.nemam od.nikog posudit moram kupit pa idem.na srecu. Jedino mi je polini 26kg i evo.slider dobro drzao okr tkd sad moram malo gimnasticirat.
Vidit cu sad kako ce mi trosit s rucnim cokom al vjv ce se smanjit rupa naa boxu da pritisnem potrosnju.

Uz litru i vodu ima da rokamo do (š)ibera :laughing7: Nemoj da te ne bude hehe

--- Kraj citata ---

bez kemije nema ni vina, a ni drzanja okretaja haha

malo off: vidim u potpisu zim pa pretpostavljam da ides u zrakoplovnu. jel mislis mozda dolazit u zg na pleso radit? to mi je jako blizu i frend vec radi tam pa bi mogli ubijat brasno redovito haha

RunnerSukosan:
Imam ti ja puno anegdota vezanih za litru al vise o tome cu pricat uzivo da nebi mladi clanovi kopirali hahahaha

Jos sam neodlucan ocul na faks za vojnog pilota il cu doc drito radit ,al svakako cu bit gore dulje vrijeme pa i runnerku dofuram hehe

kos7:

--- Citat: RunnerSukosan - 07 Veljača, 2017, 21:16:55 ---Imam ti ja puno anegdota vezanih za litru al vise o tome cu pricat uzivo da nebi mladi clanovi kopirali hahahaha

Jos sam neodlucan ocul na faks za vojnog pilota il cu doc drito radit ,al svakako cu bit gore dulje vrijeme pa i runnerku dofuram hehe

--- Kraj citata ---

tako je kolega, evo ja dok nisam napunio 18 bilo je spavanje u 21:00  :binkybaby:  :toothy9:

samo ti dofuraj zabicu kako god bilo, da mozemo do grase u zabok na gablec   :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju