Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner sp 50 Black Soul
RunnerSukosan:
Gume su onda rijesene hvala na savjetu :icon_thumright:
Znam da je jebada poludio sam,nas dvojica i nece da ga je**s :angry7: Imas link ili jel znas mjesto di toga ima kupiti spasit ces me :icon_biggrin: moze i slika haha
Tomi_ZG:
Na engleskom ti se to zove "spring kick start tool" pa guglaj,mislim da ima na scooter centru ili attacku
RunnerSukosan:
Hvala tomi :icon_thumright:
Guglajuci sam naletio na link kako je to shiny red izveo pa vrijedi probat. :icon_biggrin:
Ako ne uspije evo alat
http://www.scooter-attack.com/einbauwerkzeug-fuer-kickstarter-rueckholfeder-buzzetti-piaggio-wb-5666-38.html
RunnerSukosan:
Evo decki rijeseno :icon_biggrin:
Znaci isao sam metodom ko u videu alat je bio (napisat cu knjizevni haha) t odvijac s gedorom,odvijac i cekic.
Odvijac sam u biti koristio samo da spustim oprugu jer se digla a nije htjela upast. Ostalo je sve islo bez problema ,na osovinu podloskica i osigurac i sve radi kako treba :toothy9:
RunnerSukosan:
Malo se radilo na runneru :)
Kako lezaj u polovnom deklu ocito nije minjan nikad prosuskao je i sva sreca ostao mi jos jedan novi japanac pa sam to odma rijesio.
Lezaj je izvaden guranjem krutog sapuna i nabijanjem improviziranim alatom i islo je bez problema,sve ocisceno od sapuna lezaj u led da se stisne,sve sklopljeno i vozi bez problema :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju