Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner sp 50 Black Soul

<< < (49/110) > >>

Corector:
Suhi je ubio brasno u svemu sto je trcalo na 2 kotaca kad je naturpijo DRevu, pametnom dosta  :icon_biggrin:

Sad je na 50ccm i to je ufazio sa 52 diznom i covek ima vevericu spremnu za tripovanje to Monaca.

Dax:
Ipak svjecka znaci,ajde nek si rijesio ;)

RunnerSukosan:
Rodeni mora da mu je zariba jer nije posnog ubacija da ga podmaze :laughing7:

Ma znao sam ja da je do nje jer me je vise puta zezala,sad sam ubacio novu pa cu vidit takon 50tak km kakvu ce boju pokazat. Smanjit cu malo i rupu na boxu vjv da reduciram potrošnju.

RunnerSukosan:
Evo sljedeća situacija kako je karb sad pogoden imam problema s prijenosom. Ljubicasti centralni mi uzasno brljavi ,tocnije padaju mi okretaji pred kraj prijenosa pri oko 80kmh. Sad me zanima koji centralni je tvrdi od ljubicastog pri kraju? Citao sam da dobro radi zeleni + tc na mom setupu ,al ako je netko imao slicnu situaciju nek slobodno napise.
Rodo corrector je vec dosta pomogao i ubacio je sve u analizer pa ce preko zvuka zakljucit koja centralna treba, idem sad izmjerit c parametar da mozemo po knjigama i proracunu ic  :laughing3:

Dax:
Tvđi?
Pa sta nije serijala dosta tvđi od bijelog i ljubicastog
A bijeli jesi probao?
Ili seriski?
Ja sam samo jedanput potrefio da mi se vrti od 0 do 100 bez prekida imao sam novi ljubicasti,ali sam u to vrijeme kombinirao sa sajbicama na bolcni i rolicama pa vise neznam koja je kombinacija bila i jos je bio stari multi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju