Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner sp 50 Black Soul

<< < (48/110) > >>

RunnerSukosan:
Evo ga mamu joj milenu napokon je pokazala boju. Sad sam usarafio championku i gle cuda. Dizna je 82 i smjesa na cca 2 kruga ,motor s njom najbolje vuce ,ubrzava ma odlicno :headbang: Moram jos provjerit ostale otklone ,al sad cekam gorivo posto sam prazan.

RunnerSukosan:
Haha kos ne bude se nis turpijalo :icon_biggrin: em sto nemam iskustva ,a i dovoljno mi je ovo za sad  :laughing6:

kos7:
daj sf2 freaku da ti poturpija drevu hahaha islo bu ko high end ak ne i bolje  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy9:

realno, bitno sad da drzi  dugo da se nemora sarafit vise nego vozit, a ako se jednog dana nabavi neki motorcek onda lagano eksperimentirati, tek tolko da nije dosadno haha bar tak nekaj ja planiram  :toothy10:

RunnerSukosan:
Cuo sam za tu high end Dr.evo pezu by suvi hahaha ;D jel ima igdje video da vidim kako je islo to čudo? ?  ;D

Ma meni je sad u prvom planu vozi-toci bez pre velikog cackanja jer mi je skuter every day vehicle. A i mislim malo tripovat pa kad bi stao momentalno bi izvadio fleksericu :laughing7: Neki motorcek bude vjv ili gilera 200+cc al ne tako brzo.

kos7:
za video nez jel postoji haha bilo bi fora to viditXD

tako je i meni haha samo nek stane odma na komade ide ili u more/rijeku hahaha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju