Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner sp 50 Black Soul
Corector:
Onda samo malo skini tog dosjeda u deklu i rijesio si problem. Bome ti si teski ranoranilac :toothy12: u 5h ujutro se jos nikad nisam vozio :toothy3:
RunnerSukosan:
Mozes mi jos rec jel ima neka caka oko natezanja one sugave opruge sto vraca kurblu,prste sam pocupao dok sam je stavio :angry7:
Mislim nisam ni ja bas od ranog ustajanja haha al imao sam dogovor pa mi je bio cilj stic do 8 i zato sam krenio u 5 :toothy12: Kojim skuterom ides ako nije tajna?
Tomi_ZG:
Ak ćeš uzimat pirelli uzmi diablo scooter prije nego evo21/22,malo je visok indeks brzine jer je za jače skutere al ne smeta,ja sam vozio taj kombo preko 20kkm i odlične su,sad imam naprijed evo21 i iza diablo i na stazi sam u zavoju strugao s centralnom nogarom kaj nije baš lagano na novom runneru,nagni ga ovak s rukom dok ne zapne pa gledaj koji je to kut
Mašinu ne otvaraj pogotovo zbog karika,moje karike imaju preko 35kkm(mjenjao ih na 15kkm bezveze) i skuter pali bez problema i ide dobro,mogu one još najmanje toliko koliko ti sad imaju
RunnerSukosan:
Ma bitno mi je da gume odlicno drze cijena nije bitna al da gledao sam i diablo scooter i dunlop scootsmart (760kn u vulkalu) al definitivno cu onda diablo scooter uzet. U vulkalu ih nemaju al na netu se da narucit tkd mi nije problem.
Karike san mislia cisto radi preventive al ako kazes onda necu neg samo antifriz i pici dalje :icon_biggrin:
Rijesio sam deklo znaci uzeo borer i izbusia rupu 1mm i sad radi sve kako treba. Samo ako neko zna caku za stavit onaj feder nek napise :help:
Sa skuterom sam stvarno zadovoljan nikakav kvar do tog dekla pa sad samo nabijat kilometre. Veliki plus je sto ima teleskopske vilice ko jaci modeli i veci disk.
Tomi_ZG:
Nazovi motobox split i naruči telefonski,meni gume od njih stignu za manje od 24 sata tak da onda će i tebi
Feder od kurble je žešća jebada,ne znam kak bi ti to opisao,za njega postoji poseban alat za montažu,ide i bez toga al jako teško
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju